owned2 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 1)Kā sataisīt chatu tur parāda kas online un chats....Vienā tabulā chats otrā maziņā tabulā kas online...(Vēlams pamācību vai linku) 2)Man Forumā maisa šis http://www.boot.lv/forums/index.php?act=at...st&id=12199 kā to noņemt?(Vēlams skaidrāk) 3)Kā sataisīt lai rāda jaunumus No Foruma uz Galveno lappusi?Man IPB Forums.... 4)Kas online..Kā tto sataisīt?Lai uzrādītu Foto maziņu (Vienalga kādu foto vai bez foto) un niks...Kā to izdarīt?Vēlams kas online 10min vai 15..Nu standarti kā gign.lv....(Apmēram kā gign.lv) 5)Kā sataisīt lai kad reģistrejies varētu pamainīt foto?Vai pēc reģistrācijas..a to man nevar uzlikt... :( p.s Tas viss ko man vajag...Kas visu zin vai apmēram un par velti negrib taisīt..Tad iespējams samaksāšu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Iesaku nobanot šo cilvēku, lai nebojā šeit gaisu, jo pats viņš neko negrib uzzināt, bet tikai prasa, lai visi visu sataisa (Pat, ja 100% paskaidro, kas un kā, tāpat viņam nedalec) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Šoreiz viņš piedāvā samaksāt par darbu. Tā ka nav tā, ka gluži neko nav "iemācījies". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziemelis Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Ok, Es to visu varētu izveidot, jautājums, cik esi gatavs maksāt? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts