owned2 Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Kā uzlikt Kur es atzīmēju ar Dzelteno Krāsu lai tur tie burti būtu tur zaļā vai citā krāsā? Jo kad es uzspiedu uz tā tam redzās a kad neuzspiedu tad neredzās :( SKRINS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechums Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 (edited) Un tagad, lūdzu, skaidrā latviešu valodā. :) Es gribētu saprast, kur tu uzspiedi un arī, kad tu neuzspiedi, kas nav kā vajag? Tiem burtiem krāsu vienkārši nomainīt, sameklē kodā nodefinēto bloku, kas atbilst tai daļai un stailšītā pieliec color:yellow; Edited February 19, 2009 by kechums Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned2 Posted February 19, 2009 Author Report Share Posted February 19, 2009 Un tagad, lūdzu, skaidrā latviešu valodā. :) Es gribētu saprast, kur tu uzspiedi un arī, kad tu neuzspiedi, kas nav kā vajag?Tiem burtiem krāsu vienkārši nomainīt, sameklē kodā nodefinēto bloku, kas atbilst tai daļai un stailšītā pieliec color:yellow; Nu kad uzspiedu uz tā teksta tad paliek spilgtāks..a kad neuzspiedu uz tā teksta tad paliek tumšāks... Vari pateikt kur to bloku meklēt?es Meklēju kur CSS visas izmainiju nekā nepamainijās :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechums Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Cik es saprotu, tad šajā gadījumā tu runā par hover. Labāk vienkārši elementam a:hover pieliec klāt kādu ne tik pārejošu toni, lai nebūtu tik neredzams teksts. Šis bloks, kurš tev attēlā norādīts saucās userlinks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned2 Posted February 19, 2009 Author Report Share Posted February 19, 2009 Cik es saprotu, tad šajā gadījumā tu runā par hover. Labāk vienkārši elementam a:hover pieliec klāt kādu ne tik pārejošu toni, lai nebūtu tik neredzams teksts.Šis bloks, kurš tev attēlā norādīts saucās userlinks. Da nē..es Ne par to... Tas druscin zemāk..Es par to tabulu..tā druscinj zemāk.........!!!!!!!!!!!!!!!!!! kur vel uzrakstīts Pub Forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechums Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Tas bloks saucās navstrip. Tad tam arī norādi vēlamās vērtības. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned2 Posted February 19, 2009 Author Report Share Posted February 19, 2009 Tas bloks saucās navstrip. Tad tam arī norādi vēlamās vērtības. Tnx :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned2 Posted February 19, 2009 Author Report Share Posted February 19, 2009 Vel tāda problēma... Gribu ielikt Smailiņus bet tur Smailiņu vietā šis ( smiley) SKRINS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechums Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Nu, acīmredzot, smailiju noklusētajā direktorijā nav, vai ir pārsaukti, vai vēl kāds cits variants. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned2 Posted February 19, 2009 Author Report Share Posted February 19, 2009 Nu, acīmredzot, smailiju noklusētajā direktorijā nav, vai ir pārsaukti, vai vēl kāds cits variants. Jā ..paskatijos nav direktorijas..Kā tad sataisīt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kechums Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 Sameklēt, kura ir norādīta kā defaultā un attiecīgi uztaisīt. Pēdējo postu parasti necitē. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
owned2 Posted February 19, 2009 Author Report Share Posted February 19, 2009 Sameklēt, kura ir norādīta kā defaultā un attiecīgi uztaisīt. Pēdējo postu parasti necitē. A kā sameklēt?Kur?Meklēju nekā neatradu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts