Mr.Key Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 (edited) Ir portāls ss.lv, un tur ir sadaļa Interneta pakalpojumi / Web-dizains saitu izstrāde utt. Teorētiski - ideāla vieta meklēt haltūras. Praktiski es pats pat vienreiz esmu dabūjis pasūtījumu caur turieni, un pasūtītāja (sekretāre vienā firmā) teica, ka vnk esot zvanījusi pirmajam numuram saraksta augšgalā (ehmmm, tas bija piektdienas vakarā pie tam). Varētu teikt, ka nejauši. Pārējos gadījumos absolūts klusums, ja neskaita pāris konkurentu zvanus. Tas tā. Netēmas jautājums ir par to, ka gribētos dzirdēt praktiskas atsauksmes - vai kādam ir izveidojies sekmīgs klientu pieplūdes kanāls caur šo un citiem [Latvijas] sludinājumu serveriem? Edited February 16, 2009 by Mr.Key Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Caur ss.lv sludinājumu dēli konkrēti nē, bet esmu saņēmis vairākus piedāvājumus citos sludinājumu portālos, piemēram, itdarbs.lv, work-shop.lv u.c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Kopš viņi sadaļā Darbs -> Programmētājs -> Vajadzīgi taisīja tādus trikus, ka neviens tur nevarēja ielikt sludinājumu un karājās viens pats SIA Internet darba piedāvājums, tad es tur vairs neskatos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Kopš viņi sadaļā Darbs -> Programmētājs -> Vajadzīgi taisīja tādus trikus, ka neviens tur nevarēja ielikt sludinājumu un karājās viens pats SIA Internet darba piedāvājums, tad es tur vairs neskatos. Tas "dēlis" ir smirdējis gandrīz vienmēr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Web Developer: lūdzu sāc rakstīt drusku konstruktīvākus komentārus. Apgalvojumi stilā "X smird", "Y ir slikts", "Z nekad nemaksā" nav konstruktīvi, tie neko informatīvu mums nepasaka - pamato savu viedokli. Vai arī vienkārši nesaki neko, ja nav ko teikt. Paspamot vari iet citur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Nu īstenībā jau "Z nekad nemaksā", piemēram, ir visai grūti pamatot, jo tas pēc idejas ir fakts. "Z nekad nemaksā, jo nekad nesamaksāja". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Labi, pamani to "nekad" uz vārdu "maz" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts