Razor Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 es ustaisiju webu uz gamefarm sorce man patik tapec no vinas skirties negribu ludzu palidziet gribu ustadit amxbans visu sainsteleju bet domaju ka vairs nau ko piepuleties apstajos pie ta ka nemacoju auksejam menu nomainit linkus tur nau nekadi php vai kaut kas tamlidzigs tikai taja vieta kur jabut piemeram jaunumi.php ir tikai jaunumi un man liekas ka vins norada uz sadalam kas ir ieksa foldera pages http://img87.imageshack.us/img87/9100/34733131jo3.jpg kas man butu jaraksta tur lai vins nemtu nevis no pages bet not htdoks ??? ja veleties privati rakstit tad mans skype ir gnuoy15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Marš atpakaļ uz otro klasi!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor Posted February 14, 2009 Author Report Share Posted February 14, 2009 uz kadu otro klasi ja viss butu tik ivenkarsi nemaz nerakstitu vienkarsi vins nem lapas no pages foldera bet man bans ir htdoks parmest nevar vins nevarr vala mos kads palidzat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Izrādi cieņu pret foruma dalībniekiem un sāc rakstīt normālā latviešu valodā (ok, vari rakstīt kādā valodā gribi, bet vairāk vai mazāk ievērojot gramatikas likumus), citādi neko nevar saprast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor Posted February 14, 2009 Author Report Share Posted February 14, 2009 atvainojos par sagadatajam neertibam bet man uz datora nau garumzimes ! neko nevaru izdarit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Eksistē arī tāda lieta kā translits un, daudz svarīgāk, pieturzīmes - komats, punkts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts