Aleksejs Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ok, tad droši dodies uz darba sadaļu un ievieto sludinājumu ar to, ko gribi un cik esi gatavs maksāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goma smile Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ir tāda lieta ka paši uztaisija nu vismaz primitivu dr.lv ,labs.lv one.lv var uztaisit bet prieskam tas ir vajadzigs ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ashais13 Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) labz.lv stāv uz php-fusion.. - Vismaz kādreiz stāvēja. Edited February 14, 2009 by ashais13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
procents1 Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Moska sis noder :) daudz dazadu social network script! krekoti zagti maksas skripti pilnigi bezmaksas Bet jega vert vala to kas jau ir?Doma spesi tautu piesaistit? :D bezsakars Link to comment Share on other sites More sharing options...
marz Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Uzkode pats. Musdienas jau visu grib gatavu dabut, nav cilveki pieradusi pasi taisit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
normix Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Sveiki, varbut man kāds varētu palīdzēt, vispār lieta tāda-es uzinstalēju uz servera gatavu php skriptu, bet ar php nekad vēl nebiju saskāries, varbūt kāds var sniegt aptuvenas norādes kā izlabot vismaz galvenās lapas teksta saturu, man lapai ir piekļuve caur ftp ar adobe dreaweawer, vienīgais ko es atradu-tas ir createtables.php fails kur ir galvenās lapas saturs, es atredatēju šo failu un nekādas izmaiņas neistājas, bet itkā vajadzētu. Varbūt kāds var pateikt kur tā problēma slēpjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts