Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted (edited)

Sveiki!

Domena vārds: www.saeima.info

Derīgs līdz 02.02.10

Traffiks videji dienā 80, bez jebkadas reklamas.

Domens pirkts: www.godaddy.com

Hostets uz www.000webhost.com

-----------------------------------------------------------

Saksim solit:

Sakuma cena 30Ls

Katra nakama likme 5Ls

Ja interese un ir labi piedavajumi, tad sazinieties simonr@inbox.lv

Edited by Maris
Posted (edited)

"Traffiks videji dienā 80, bez jebkadas reklamas."

Nu un? Es uztaisīšu savu saitu zem pavisam savādāka domēna, man trafiks dienā būs 1000 bez jebkādas reklāmas. Nav satura - nav jēga trafikam! Un 80 ir smieklīgs cipars.

Edited by Web Developer
Posted

Diezvai php.lv lietotājiem domēns ir aktuāls, jo domēna vārda +/- jāraksturo, kas tur iekšā būs... ja raksti saeima.info, tad attiecīgu info jābāž iekšā. Tagad ar to neviens nenodarbosies, jo jāpelna grūtajiem laikiem :)

Posted

Hattrick taisīts uz .NET - tāpēc viņš man nav paticis tā īsti nekad - agrāk, kad viņš bija ASP, vispār bija smuki errori ik pa laikam uz ekrāna. Tiesa gan, uz php taisīt būtu vēl debīlāk...

Posted

Kopš kuriem laikiem valoda nosaka softa kļūdu skaitu? Nezinu kā tu - bet manā skatījumā klūdas ielaiž cilvēki, nevis softs (protams ir izņemumi, kad arī pašā servera-softā ir kļūdas, bet nu tas nav šis gadījums).

Posted

ASP ir tāds draņķis, ka pateikšu atklāti - neviens mani vairs nepiespiedīs ar to darboties, izņemot, ja maksās neadekvāti augstu cenu! :D

Par .NET neko daudz nezinu - tā jau ir pavisam cita štelle...

Bet saku, ka hattrick agrāk bija taisīts uz ASP - lai gan bija interesanta spēle, bet tā ASP tehnoloģija pati par sevi smird.

• Create New...