Jump to content
php.lv forumi

php.lv reloaded


Recommended Posts

man šķiet, ka es saskatu interešu konfliktu, jo, ja sadaļā PHP iesācējiem, postus liks tikai iesācēji(t.sk. es), tad tie kas ir "koda vectētiņi" tur kāju iekšā nemaz nespers, tas nozīmē, ka mans jautājums izpaliks bez atbildes....

 

Imho, tā nav problēma. Nezinu kā citi, bet es šo forumu lasu caur View New Posts linku, kurā rādās visu forumu topiki, kuros ir kaut viens jauns (neizlasīts) posts.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Man patīk kā tagad ir ,vienīgi ko varētu pamainīt

PHP un PHP :) pārdēvēt uz PHP vecākās versijas

un PHP 5 pacelt uz augšu! Jo liekas kaut kā biki nesaprotami kur postēt ,jautājumu par php!

sadaļu Darbs varētu uz pašu leju jo viņa kaut kā atrodas pa vidu starp PHP jautājumiem!

Un protams trūkst sadaļas Manuāli!

 

Un varētu kādu modinga sadaļu par phpBB piemēram nu tas tā nesvarīgi!

 

Dzēst neko nevajag bieži lietoju search!

Edited by Wuu
Link to comment
Share on other sites

Tak izlasiet uzmanīgāk manus postus - dzēsts nekas netiks! No kurienes jūs visi dabūjāt tādu domu, ka kaut kas tiks dzēsts!?

 

Wuu: kas par Manuāli? Ko tu ar tādu sadaļu domā? Un paskaties uz jauno sadaļu nosaukumiem - tur nav ne "vecākas versijas", ne "jaunākas versijas" sadaļu :)

Neuzskatu, ka ir ir vērts izcelt atsevišķi jaunāku versiju"-sadaļu. Ja nu sadarīsies miljons topiku par php6, tad uztaisīs tam speciālu apakšadaļu zem Vispārēji.

Link to comment
Share on other sites

Nedomāju, ka būtu vērts atdalīt "Iesācējiem" un "Vispārīgi", jo nu tad atkal būs tufta ar to, kur man ko rakstīt/meklēt. Līdzīgi kā tagad ir ar PHP un PHP + PHP5 - liela daļa no šībrīža iesācējiem var arī nezināt nemaz par php4 esamību, attiecīgi es balsotu par variantu, kurā nav tāda dalījuma. Ja gribas nodalīt atsevišķi advancētos postus, tad drīzāk vajag "iesācējiem" un "aplikāciju projektēšana", jo iesācēji vienkārši nesapratīs, ko nozīmē otrais vārdu salikums :)

 

Hostinga piedāvājumi/atsauksmes domāju var apvienot.

 

Javascript sīkāk man liekas var arī nedalīt, jo AJAX jau ir praktiski visos JS FW, no JS izcelt atsevišķu topiku par FW arī neredzu jēgu. Ar tām pārlūku savietojamības lietām arī varētu būt kā būt - bieži vien tā ir specifiska nianse kas attiecas uz CSS/(x)HTML/JS, nevis ir nost no visām šīm pārējām lietām. Tb ja tev nestrādā vienādi JS visos pārlūkos, tad drīzāk tu problēmu varētu risināt caur JS sadaļu, nevis kaut kādu globālu pārlūku problēmu sadaļu.

Link to comment
Share on other sites

Kaklz: manā uztverē, ja lietotājs nezin kurā no "Iesācējiem" un "Vispārīgi" sadaļām viņam postot, tad ir jāpostē Iesācējiem sadaļā. Man vienkārši tā "Vispārīgi" sadaļa liekas vajadzīga, kur veidot topikus par PHP jautājumiem kā tādiem. Jo kur citur tos likt? Taču to "Iesācējiem" sadaļu vajadzētu, kur likt visus šitos "manuāļu" jautājumus un tml.

Par tām pārlūku problēmām vēl jāpadomā.

 

localhero: Uztaisot sadaļu kontents pats no sevis tajā neradīsies :)

Link to comment
Share on other sites

Es jau nesaku ka radīsies. Esmu izveidojis mājas lapu bet google neredz. Ko darīt ?

Nu tad varbuut atseviskju Temu ??

Saita Reklamesana , kaa pacelt Googlee; ==> respektiivi darbiibas kas verstas uz saita 'Uzkrukjiisanu' , BEZ iespejam reklameties...

ar domu kaa izdariit taa lai saits kljuutu populaars..

Diezgan aktuala tema, jebkuram kas veido weblapas...

Link to comment
Share on other sites

Manā skatījumā nav vērts tik sīki dalīt. Tādu itin ļoti specifisko jautājumu nav tik daudz, lai katram no tiem veidou savu īpašo apakšsadaļu.

 

Izkastās, ka +/- patreizējā struktūra ir ok. Ja nu tuvākās dienās neviens neko radikāli savādāku nepiedāvās, tad uz nedēļas beigām domāju salikt jaunās sadaļas vietās.

Link to comment
Share on other sites

Ja visi php meistari sanāktu vienkopus, varētu uzbliezt savu foruma sistēmu, kautvai ar šīm pašām sadaļām TIKAI, par atbildēm un postiem likt vērtējumu +/-, ja atbilde un posts aiziet miinusos, to neparadit ne searchaa, ne arii reaali pirmajaas vietaas! Ja atbilde ir ar vairaak plusiem, un pats posts veerteejams kaa labs, tad ieklaut to search rezultatos, un arī kā diskutējamu!

 

Pie reizes - ideja no apple foruma - ja kāds uzdod jautājumu, atbild, piemēram viens, otrs trešais - un ja jautājuma uzdevējam ir skaidrs, un atbildēts ir - tad slēdz topiku pats jautājuma uzdevējs - ar ķeksi, pogu [Paldies, atbilde ir skaidra] - tad man šķiet rastos mazāk offtopiku, un jautātājiem, kā arī tirpmāk posts būtu lietojamāks!

 

Vvz.. laikam tas ir pa grūtu, varbūt vieglāk būtu pat Searchā neiekļaut izmoderētus postus - kas tiešām nav derīgi, vai kautkā tā! :) Bet nedomāju ka idejas ar kurām nāku klajā ir zemē metamas! :)

Link to comment
Share on other sites

Manupraat Darba piedaavaajumu forumu vajadzeetu sadaliit siikaak: Freelance piedaavaajumi, prakses darbs, piedaavaajumi piedaliities kaados projektos entuzaistiem sanemot par to kaadu % pelnas, un patstaaviigie darbi. Taa teikt, lai nav jaaskiro ntaas lapas freelance programmetaaja mekleejumos ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...