Sasa Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Man ar css ir izveidots menu (izmantoju brīvos css tempetus). Bet uz mana mazā 15" monitora dažas menu sadaļas atrodās tāda līmeni ka es tas neredz un kad aizskrūlējos līdz tam un nospiežu kādu, tad man visa lapa uzskrūlējas uz augšu (nepalik tajā pozīcijā kāda es to saskrulēju). Pārbaudīju uz IE un FF viens un tas pats rezultāts abi pārlūki noliek lapu augšā. Vai tas tā arī būs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 (edited) Pag. Tūlīt atradīšu kādu mazu, pūkainu dzīvnieciņu kuru upurēt. Asinis un zarnas ir tiešām labas zīlēšanai. It sevišķi svaigas. .. vai arī tu varētu iedot linku uz savu lapu. Edited January 24, 2009 by mefisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Jā, tas tā var būt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasa Posted January 24, 2009 Author Report Share Posted January 24, 2009 par šādu menu izdarību es runāju http://sasa.po.gs/index.php ja lapa ir paskruleta uz leju un nospiest menu items, tad lapa momneta uzlēc augšā! tas ir uz mana mazā 15" monitora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 tak normāli. kaut uz 30 collīga monitora samazini logu līdz 800x600 un būs tas pats. labāk salīdzini cik garš un vai ir vertikālais scrollbars mazam monitoram (izšķirspējai) un lielam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Muah, un es domāju, ka runa ir par kautkādiem dinamiskajiem vairāklīmeņu meņučiem ar javaskriptu :) Sasa - tak jaunai lapai ielādējoties tā vienmēr ir nopoziocionēta sākumā. Tā ir vienmēr un visos laikos tas bijis. Ja nu vienīgi tu pats ar JS nepārpozicionēsi to, vai arī URLī būs kāds anchor's uz kuru jāaizlec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts