blackhalt Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 Bdien! Nu kods pseidokods ir šāds: <?php $a='lalalala'; function viens($kas){ //notiek } function divi($cits,$cits2=1){ //notiek } $b=viens($a); $c=iebuveta_php_funkcija($b); $d=divi($c,666); $rezultāts_ir=jauna_funkcija_kas_apvieno_visas($a); // te ir $a; echo $rezultāts_ir; ?> Gribētos panākt, lai ir viena funkcija jauna_funkcija_kas_apvieno_visas($a); kur norādot tikai $a vērtību viss notiktos. Tas koda viss gabals izdara tikai vienu kopīgu darbību un izvada rezultātu, kas ir atkarīgs vienīgi no $a un iespējams, ka no $cits2. Nekas cits no tā visa kluča nav jāizvelk āra. Īsāk sakot, gribu tikai vienu funkciju, kas apvienotu to visu koda gabalu, lai nav jādara include speciāli šim vai jāatkārto mainīgie. Tagad man tas kods ir uzrakstīts savādāk - parasti un strādā, bet man nākas atkārtoties. Jautajums: Kā to vislabak būtu izdarīt, tā lai man nebūtu visu laiku jāatkārtojas kodos? Vēlams kaut kādus domu piemērus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
indoom Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 (edited) šitā nevar? function jauna_funkcija_kas_apvieno_visas($a) { $b=viens($a); $c=iebuveta_php_funkcija($b); $d=divi($c,666); return $d; } $rezultāts_ir=jauna_funkcija_kas_apvieno_visas($a); // te ir $a; edit: aizmirsu function pirms funkcijas :] Edited January 23, 2009 by indoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted January 23, 2009 Author Report Share Posted January 23, 2009 (edited) šitā nevar? jauna_funkcija_kas_apvieno_visas($a) { $b=viens($a); $c=iebuveta_php_funkcija($b); $d=divi($c,666); return $d; } $rezultāts_ir=jauna_funkcija_kas_apvieno_visas($a); // te ir $a; Var :) Paldies! Man viss ir atrisināts ;) Varat slēgt ciet :) Edited January 23, 2009 by blackhalt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delfins Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 omg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted January 23, 2009 Author Report Share Posted January 23, 2009 Kas ir omg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted January 23, 2009 Author Report Share Posted January 23, 2009 omg... Tu nekad neesi 'iesprūdis' kodos? Vai kas ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korkijs Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 (giggle) echo divi(iebuveta_php_funkcija(viens($a)), 666); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts