NBS Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Sveiki, man ir sekojoša problēma, kuru es īsti nezinu kā atrisināt: Ir <option name="nav_svarīgi" title="aaaa" value="nav_svarīgi">1111</option> Vēlos ar JS palīdzību iegūt šo "title". Meiģinu šādi: var objekts = document.getElementById('option_id'); var rezultats = objekts.title; Bet, laikam, šādas funkcijas nav. Vai varētu, lūdzu, izpalīdzēt kā, lai es iegūstu šo title. Liels paldies, savlaicīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikijs Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 nezinu atbildi, bet domaju ka shis varetu but noderigs http://snipplr.com/view/1853/get-elements-by-attribute/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBS Posted January 19, 2009 Author Report Share Posted January 19, 2009 Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs Paskatījos un neko nesapratu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Mikijs - autoram vajag dabūt title atribūta vērtība, nevis html elementus pēc noteiktas atribūta vērtības. NBS - nezinu kā tev, bet man viss strādā: <html> <body> <select><option name="nav_svarīgi" title="aaaa" id="option_id">1111</option></select> <script> window.onload = function() { var objekts = document.getElementById('option_id'); var rezultats = objekts.title; alert(rezultats); } </script> </body> </html> alert'ā izlec "aaaa" strings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBS Posted January 19, 2009 Author Report Share Posted January 19, 2009 LŪDZAMS netaisīt nevajadzīgas QUOTEs Strādāt jau strādā, bet, diemžēl, tas title ir tukšs, ja pat ir pilns. Kāpēc tā ? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Kā tas ir - "strādāt jau strādā, bet ..."? Man izlec pilns "aaaa" teksts nevis tukšs. Ieseivo to manu html kodu failā un atver browserī. Ko tev rādīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Kā tas ir "tukšs, pat ja pilns"? alert() izmet "undefined" ? P.S. Kāpēc Tu visu laiku taisi bezjēdzīgas quot'es? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBS Posted January 19, 2009 Author Report Share Posted January 19, 2009 (edited) Rekur ir mans kods: var object = document.getElementById('discounts_id'); alert(object); var value = object.title; alert(value); Pirmajā alert'a izmet [object], bet otrā vienkārši tukšumu. Izmeiģināšu tavu bubu kodu un secināju, ka tavs strādā, bet mans, diemžēl, nē. Mans kods: kods Edited January 19, 2009 by NBS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Izmeiģināšu tavu bubu kodu un secināju, ka tavs strādā, bet mans, diemžēl, nē. Nu tad atliek meklēt kļūdu savā kodā, vai arī atšķirību no manējā koda. Hints: vai es savā kodā prasu select elementa id un tad gaidu ka izleks option elementa title? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 NBS --> tev tachu pie optiona nav noraadiits ID kaa tad tu uz vinju varii noraadiit??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBS Posted January 19, 2009 Author Report Share Posted January 19, 2009 HEELP, kur ir ADD REPLY poga? Māku tikai bezjēdzīgas quotes taisīt Es to nebiju pamanījis. Ņja, bet man tie option'i ir vairāki un vienu id likt, ja nemaldos ir muļķīgi :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Nevis muļķīgi, bet tas ir aizliegts - id jābūt unikālam, citādi tas nav id. Ja tev vajag dabūt patreiz ieselektēto option'u, tad eksistē tāds selectedIndex memberis select elementam, kurš satur tā indeksu (veselu skaitli). Select elementam ir arī options masīvs no visiem option elementiem. Sakombinē abus kopā, un dabūsi vajadzīgo option elementu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBS Posted January 19, 2009 Author Report Share Posted January 19, 2009 Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTES Sorry, ka nemāku pielietot Replay pogu. Ņja, laikam, nemācēšu atrisināt savu problēmu, bet paldies par palīdzību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Nu bet kur ir problēma? Tu tā arī to nepateici. Vairākiem optioniem uzlikt dažādus ID arī neviens nav aizliedzis: <option title="aaaa" id="option_A">1111</option> <option title="bbbb" id="option_B">2222</option> alert(document.getElementById("option_A").title); alert(document.getElementById("option_B").title); Un beidz tās quotes taisīt. Nopietni. Rakstot atbildi ir "PREVIEW POST" poga, ar to apskaties, ko esi uzrakstījis, pirms submito atbildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NBS Posted January 19, 2009 Author Report Share Posted January 19, 2009 Nu bet kur ir problēma? Tu tā arī to nepateici.Vairākiem optioniem uzlikt dažādus ID arī neviens nav aizliedzis: <option title="aaaa" id="option_A">1111</option> <option title="bbbb" id="option_B">2222</option> alert(document.getElementById("option_A").title); alert(document.getElementById("option_B").title); Un beidz tās quotes taisīt. Nopietni. Rakstot atbildi ir "PREVIEW POST" poga, ar to apskaties, ko esi uzrakstījis, pirms submito atbildi. Jā, paldies, beigās pats to secināju, ka visiem optioniem man ir viens un tas pats ID. Sorry, par tiem spamu replay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts