mefisto Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Mana kļūda. Liekas vainojams mans naivums. Vai arī kaut kadas paliekas no ticības cilvēcei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game1993 Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Rihijs ( a.k.a game1993 ) , vai tiešām tu uzskati šī foruma dalībniekus par tik debīliem ?Ar 'game1993' vārdu izveidotais post ir vienkaši nožēlojams mēģinājums kaut ko reklamēt. Ārprāts. Pat tiigjreens tik zemu nenolaidās (vismaz es neatminos tādu gadījumu). Ar šo, ļoti cienījamā persona, tu biji domājis to, ka es esmu Rihijs vai ka? :DJūs varbūt domājat, ka es te kādu aizstāvu, bet nē... Es patiesībā vienkārši iesaku jums netēlot te pārgudros vai vēl sazin kādus, bet vienkārši atbalstīt arī šo firmu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 .. bet vienkārši atbalstīt arī šo firmu.... Ne tajā lapā, pamēģini šeit to iepostot - http://www.icrc.org Ja man vajadzētu hostingu, tad atbalstīt kārtējo firmu ir pēdējais kas man interesētu. Tagad krīzes laikā sākt weba hostēšanas biznesu? Tepat katru nedēļu darba sadaļā kāds meklē darbu, tāpēc baumo, ka tagad ir īstais laiks, lai par parādu piedzinējiem pārkvalificētos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rihijs Posted January 27, 2009 Author Report Share Posted January 27, 2009 PS. Ja, kas sertifikāti ir normāli un reģistrēti nevis paštaisīti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Tagad jā, tagad tie ir normāli, bet iepriekš gan nebija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mighty Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 (edited) Šis izsaka visu :) Veiksmi hostējot 12gadīgo cs serverus, jo neticu ka kas nopietnāks hostēsies uz lapas, kurā ir WOS reklāma :D Ā un vēl tur ir neuzspiežama Paypal bilde :) Edited January 28, 2009 by Mighty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rihijs Posted January 28, 2009 Author Report Share Posted January 28, 2009 Atkārtoju pēdējo reizi, šis bija pagaidu dizians nebija nemaz plānots palaist ar šito dizianu tiek veidots jauns smuks un labs html dizains, kur nebūs nekādi pretīgi wosi un PayPal... P.S. Tas paypal ir domāts, ka ir iespēja arī samaksāt ar PayPal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mighty Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Jā, es redzēju arī to topiku, kur pa 60ls kāds taisīs tev "super-duper" dizainu. Protams, 60ls ir pietiekami liela nauda studentam, tīnim vai kas nu esi Tu (arī man 60ls ir liela nauda), bet php koderim tās ir 6 darba stundas. P.S. ja godīgi mani neinteresē, kas Tev tur taisās, es tikai došu Tev labu padomu - Jaunam uzņēmumam ir vajadzīgas perfektas atsauksmes. Nebija vērts palaist "uz fikso" kautkādu huiņu(pat neteiksim huiņu, jo lapa izskatās +- solīdi, ja nebūtu to wos reklāmu utt). Varēji droši pagaidīt to "jauno dizainu", salikt tos sertifikātus, visu sataisīt, 10x notestēt zem visiem iespējamajiem web-browseriem un tad lēnam, pieklājīgi, ar lielu darbu un atsaucību no Tavas puses iekarot cilvēku simpātijas. Tagad tas būs 3x grūtāk izdarāms. GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
game1993 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Royalhosting.lv skatos, ka tagad ir arī jauns dizainis uzlikts un pat teikšu, ka smuks! :) Laikam iet uz labo pusi! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rihijs Posted February 4, 2009 Author Report Share Posted February 4, 2009 Nu labāks ir kā vecais :D, jā mēs pamazām attīstamies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4F Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 dizains 60 latu vērts Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 kurā datu centrā stāv serveri/serveris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martins256 Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 ray, pieņemu, ka rent21.solarf.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisshhis Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Ņēma un bankrotēja, un tagad jūtās īpašnieks tik kurts ka naudu saņēma, bet mēnesi lapu pat nenoturēja, sviests kaut kāds.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edi Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Latvijā vispār nav neviena laba hostinga un cenas arī ir pārāk augstas :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts