Jump to content
php.lv forumi
Sign in to follow this  
ziedinjsh

mūzikas lapa

Recommended Posts

Sveiki, man ir ļoti minimālas zināšanas par programēšanu, bet es ļoti vēlētos ar jums viem sadarbites un izvedot mūzikas lapu kur reģistrēties prducenti un ievietot savas dziesmas (Ar iekļautu Fortumo sistēmu)

 

Lapu nevajadzētu sarežģītu..

 

Reģistru formā:

 

Vārds, uzvārds, vecums, grupas nosaukums, žanrs, grupas bilde.

tad katrs varētu augšupielādēt dziemas. (pirmstam pasūtot pa naudu uz fortumo kontu)

grupu atrast meklēšanā.

 

links uz grupu.. www.lapas_nosaukums.lv/grupa/ (sheit parādas grupas bilde un playeris ar playlistu kurā ir dziesmas un muzikas žandri)

 

profilā var vērtēt producentu un arī katru diesmu atsevišķi.

 

lapas sākumā rādas kaut kur malā jaunākie producenti (grupas bilde un nosaukums) un tā pat arī vertētākie producenti.

 

Ar ko man jāsāk!?

 

Paldies jau ieprieš :)

Edited by ziedinjsh

Share this post


Link to post
Share on other sites

iesakumam sac ar HTML CSS

pec tam sac skatiities PHP

un talak jau kadu No DB ..

--

Ta lapa neav sarezgjiita, bet arii par parak vienkarsu nenosauksi ..

Vismaz kaa iesacejam Buus krietni ko pasviist...

Share this post


Link to post
Share on other sites
iesakumam sac ar HTML CSS

pec tam sac skatiities PHP

un talak jau kadu No DB ..

--

Ta lapa neav sarezgjiita, bet arii par parak vienkarsu nenosauksi ..

Vismaz kaa iesacejam Buus krietni ko pasviist...

 

Ok, tulīt ķeršos pie darba, bet ir lieta tāda ka es to dizainu taisīšu kā vienu failu uzreiz kur pēc tam lieks iekšā php sciprtus jo es nemāku atseviši uztaisīt subheader, footer un side bar.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok, tulīt ķeršos pie darba, bet ir lieta tāda ka es to dizainu taisīšu kā vienu failu uzreiz kur pēc tam lieks iekšā php sciprtus jo es nemāku atseviši uztaisīt subheader, footer un side bar.

 

php un mysql nava man stiprā puse vissevišķi jau mysql

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.kart Forumam Eksistee Editesanas iespeja, nav ko lieki citet pasam sevi --> sadvadak taa divaini iskats itkaa personiibas dubultosanas ..

2. Gribu redzeet kaa iskatiisies HTMLs kur vienaa failaa buus Pilniigi visas saita iespejas

3. kaada problema taisiit Contentu atseviskji iekljaujamu ?? viens Index.php kur sakumaa tiek ielikts PHP & pec nepieciesamiibas DB pieejas utt..

talak HTML kur ~~ viduu (tas gan no dizaina prasiibam ) ar php f-ju include() tiek iekljauta vajadziiga dalja??

--

4. Ja nemaki Atseviskji uztaisiit Galveni, un kajeni tad Sac ar Tiiru HTML apguvi, un tad tikai doma par PHP ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

bet ja ir kopējs tas dizains es domāju ka var izmantot šo:

 

switch($_GET['id'])

{

default:

include "sakums.php";

break;

 

case info:

include "info.php";

break;

 

utt

 

vai tad tā nevar?

Share this post


Link to post
Share on other sites

nu taa arii ir aprasta prakse, bet nevis VISS VIENAA failaa ...

Saja gadiijumaa tachu faili ir daudz ... Index.php ir viens, bet contents tachu ir atseviskji, Un tas Nav viens un tas pats ...

Ir redzeeti briinumi Tiesam VIENAA failaa bez Include() izmantosans tikai ar tiriem IF () ELSE if()

Share this post


Link to post
Share on other sites

Es to visu vienā biju domājis dizainu.. bet nu tā pat nesanāca viss vienā! Vēl jāpabeidz un tad jāsāk domāt par php un mysql

Share this post


Link to post
Share on other sites

to html un css it ka esmu pabeidzis.

 

$hostname="localhost";

$mysql_login="root";

$mysql_password="";

$database="pro";

 

// connect to the database server

if (!($db = mysql_pconnect($hostname, $mysql_login , $mysql_password))){

die("Nevaru pieslegties datubazes serverim.");

}else{

// select a database

if (!(mysql_select_db("$database",$db))){

die("Nevaru pieslegties datubazei.");

}

}

 

no damina daļas saglabājot info viņamvajadzētu iet šādas tabulās:

 

$result = dbquery("INSERT INTO ".$db_prefix."info (nosaukums, teksts, user_ip) VALUES('".$info['nosaukums']."', '".info['teksts']."', '', '0000-00-00', '".USER_IP."')");

 

kurā vietā rodas tas raksta ID?

 

html un css var apskatiit http://62.63.191.54/1/

Edited by ziedinjsh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tavam html'am nav nekādas pazīmes, ka tas vispār būtu html dokuments :)

 

<!--doctype -->
<html>

<head>
<!-- te naak visi meta, rel, title tagi -->
</head>

<body>
<!-- te naak saturs -->
</body>

</html>

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tavam html'am nav nekādas pazīmes, ka tas vispār būtu html dokuments :)

 

<!--doctype -->
<html>

<head>
<!-- te naak visi meta, rel, title tagi -->
</head>

<body>
<!-- te naak saturs -->
</body>

</html>

 

Vai tad tas kaut ko maina? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...