GeRik Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 kads var luudzu apskaidrot ka man shis ir japarveido lai vinsh printetu vairakas linijas nevis vienaa garaa ? <?php print warehouse_items($username); } ?> Bushu loti pateiciigs ja kads palidzes luuk bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 (edited) print warehouse_items($username); Izlabo to f-iju warehose_items() Tas ir vienigais ko varu pateikt. Ja tavu autajumu parveidotu attieciiba uz automasinam tad vinsh buutu apmeram saads: Ziniet ko man izdarit , lai mana masina kustetos uz prieksu? patreiz vinja ir saluzusi ... Pats megjini saprast ka nezinot iisti kas tiesji saplisis (nestradaa) paliidzeet ir pilniigi neiespejami... -- Sajaa gadijumaa ir liidzigi --> neviens nav ziilnieks un izdomat kaa taa f-ja ir uztaisiita (taa Nav Standarta PHP f-ja, un izskatas, ka arii neviena no Popularako FreimWorku f-jam ) ... Edited January 8, 2009 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeRik Posted January 8, 2009 Author Report Share Posted January 8, 2009 nevaretu but ta ka vinsh vinjus printe pa taisno no datubazes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad182 Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 Nu atrodi to funkciju un kaut vai parādi te. Neviens tak nezina, ko viņa tev tur dara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeRik Posted January 8, 2009 Author Report Share Posted January 8, 2009 (edited) Nu nedaudz tiku uz priekshu rekur php faili LINKS Orginals ir no ka gribu panemt skriptu un Tagad ir mans skripts kas stav tagad man izskatas shadi ieverojat kad arii laba puse palika zila iznakumam vaidzetu but shadam (izskats) mo6 kads vares palidzet :) Edited January 9, 2009 by GeRik Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeRik Posted January 8, 2009 Author Report Share Posted January 8, 2009 Tiesham neviens nezin ? (sorry par DP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts