Jump to content
php.lv forumi

Django hostings


fest

Recommended Posts

Ko tu salīdzini ar Symfony. Ok, ir dzirdēts par Django, ka tas ir labs verķis.

Droši vien līdz galam nespriedīšu, kamēr pats neizmēģināšu.

 

Bet par to "mācīties jaunu" - vecīt, standarti, standarti - saprātīgi cilvēki domā par nākotni un cenšas visu standartizēt, lai vienreiz iemācoties, nav viss atkal jāmācās par jaunu ;) Sorry, dzīve ir ierobežota garuma un nedomāju, ka pats prātīgākais ir katru dienu visu dienu tikai un vienīgi sēdēt pie kompja, mācoties kaut ko jaunu, nu kamōn.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu tad izmēģini pats un varēsi vadīties no sava viedokļa, nevis citu subjektīvajiem lēmumiem.

Par tavu ideju visu standartizēt- kāpēc mēs nejājam ar zirgiem? Braukt ar mašīnu taču arī bija jāiemācās no jauna.

Mana pieeja ir- izmanto to, kas konkrētajam mērķim ir vislabāk piemērots. To, vai viena programmēšanas valoda ir vairāk vai mazāk piemērota kāda konkrēta darba veikšanai es varu uzzināt tikai veicot konkrētu darbu vispirms vienā, un pēc tam otrā valodā. Iekš PHP es to iepriekš pieminēto projektu jau esmu kādreiz īstenojis, taču nedaudz savādāku un vienam klientam- tagad to pašu veidoju Pythonā un darbs iet uz priekšu ātrāk. Tātad, ko es izvēlēšos nākamajiem projektiem, ja darba devējs man dos izvēli? Atbilde protams ir Django.

 

P.S. Darīt vienu un to pašu darbu vienā valodā ir neinteresanti. Agri vai vēlu problēmas, ko risināt aptrūksies un es degradēšos :D

Citā valodā no sākuma vienmēr lietotāji saskaras ar problēmām, tā kā vismaz dzīve interesantāka ;)

Link to comment
Share on other sites

izmanto to, kas konkrētajam mērķim ir vislabāk piemērots.

Izcelšu šo tekstu uzsvaram. Gluži manas domas. Tas, ka visi programmē php, tas nebūt nenozīmē, ka tas ir vienīgais un pareizais veids. Labi programmētāji zin, ka katram darbam savs rīks/programmēšanas valoda/vide/... piemērotāks.

Link to comment
Share on other sites

Taču vēl ilgi un gari varētu strīdēties, kam īsti piemērots ir PHP un kam- Python. Katram ir savi plusi un mīnusi, taču man Python sniegtās iespējas šķiet labākas/ērtākas/ātrākas nekā PHP un viss. Subjektīvs viena indivīda viedoklis ;)

Link to comment
Share on other sites

Njā, ar to pašreizējo darbu tā ir kā ir- kaut gan ar WP f-jām un visu plugin'u infrastruktūru to darīt nav nemaz tik traki grūti ;)

 

Par to serveri- to gan es nezināju. Varbūt pat varētu aprunāties ar Edmundu par to.

 

No sigmaneta cenām man gan mati ceļas stāvus.

Link to comment
Share on other sites

sigmanet.lv cenas laikam ir joks - par 1 GB cieto, 3 datubāzēm, mysql, postrgresql, php, ror viņi prasa 18.98 Ls mēnesī. Viņi laikam dzīvo sapņu pasaulē, bet kā saka - kur aitas tur cirpēji.

 

SigmaNet – mēs esam Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūta Akadēmisko tīklu laboratorija, līdz 2007.gadam mēs izmantojām nosaukumu LATNET.

 

Izrādās tur baigie gaiļi vada LatNet - laikam uzskata, ka ir "krutāki" un pārāk par pārējiem, lai prasītu tik absurdas cenas pakalpojumiem. Sorry, neuzķeros, pie normāliem cilvēkiem identiski pakalpojumi maksā 5x lētāk.

Edited by WebStandarts
Link to comment
Share on other sites

WebStandarts, ja tu zinātu, ka Latnet bija faktiski pirmie, kas Latvijā ieviesa internetu, tu saprastu, ka tiem cilvēkiem ir ļoti liela pieredze un prestižs.

Kvalitāte jau viņiem ir ļoti laba, taču es arī nemaksātu tādu cenu par to.

Link to comment
Share on other sites

fest, zinu, kas ir LatNet, bet par "pliku prestižu" neko netaisos maksāt. Diska vietas nenormāli maz, parametri nabadzīgi piedāvājumos, cenas astronomiskas! Tāpat kā ar to ekspresautobusu no Bauskas uz Rīgu? Par 7 km prasa 1.80 Ls - jo tu brauc autobusā, kurš ir "prestižs"? ;)

Varu derēt, ka 10x gudrāki un "prestižāki" hostētāji, kaut vai ārzemēs, piedāvā ko līdzīgu par krietni lētāku cenu.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...