Jump to content
php.lv forumi

Django hostings


fest

Recommended Posts

Zinu, ka nav PHP, taču vai kāds nezin kādu hostingu Latvijā, kas atbalsta Django?

Cik es esmu atradis, garmtech.lv to piedāvā, taču vai ir kādas alternatīvās? Atvainojos par maldināšanu, tās atsauksmes bija par citu hostinga provaideri. Ļoti atvainojos par maldināšanu.

Edited by fest
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Drusku nepareizi - tev jāmeklē hostings kuri piedāvā Python atbalstu jo Django ir tikai frameworks uz python bāzes...

Hostinga kantori varētu arī nerakstīt un nezināt kas ir django (analogs būtu ja hostinga provaideris rakstītu ka viņs atbalsta Zend Frameworku vai piemēram php-nuke).

 

Pameklējot Googlee 'python hostings site:lv' bez tava minētā atradās šitādi:

 

http://www.nano.lv/lat/hosting

http://www.upnet.lv/

http://www.serveris.lv/lv/pakalpojumi/nethost

http://harizma.lv/2/story/WUg=.html

http://www.solarf.lv/?mode=hosting

http://hosting.technet.lv/index.php?option...=4&Itemid=7

http://qhosting.lv/lv/help/php/

http://www.pro-hosting.lv/index2.php?sect=...ices&lang=5

 

 

Tākā karogs tev rokā :)

Link to comment
Share on other sites

Roze, bet ne jau visi hostētāji, kas atbalsta Python ļaus tur instalēt Django.

Piemēram, Hostgator mani laipni aizsūtīja tālāk. Un neteiktu, ka tas ir tāpēc, ka viņiem ir slikts/nekompetents personāls- labākais ar kādu esmu saskāries.

 

Taču es atradu tups.lv, kas it kā piedāvā tieši Django hostingu, un domāju, ka sakontaktēšos ar Atomu.

Link to comment
Share on other sites

Nav jau nekas jāinstalē - pitons importēt bibliotēkas var arī no ne-sistēmas ceļiem, tb piemēram tavas home direktorijas. Respektīvi - uzliec visus djano skriptus savā home direktorijā, un palūdz, lai hostings nokonfigurē mod_python vai cgi, vai fastcgi (kas nu viņiem tur ir), lai servē pitona skriptu no konkrētās direktorijas konkrētā faila. Piemēram, mod_python gadījumā: http://docs.djangoproject.com/en/dev/howto...ment/modpython/ Iespējams, ka to visu Location pat var ierakstīt .htaccess failā (īsti pats nezinu, sen neesmu neko ar apaci konfigurējis), tad vispār tev nekas hostingam nav jāsaka.

Link to comment
Share on other sites

bubu, Python's spēj importēt arī bibliotēkas, kas ir rakstītas iekš C? T.i. spēj tās importēt nenokompilētas. Konkrēti runāju par http://pypi.python.org/pypi/python-cjson Kaut gan, droši vien to moduli var nokompilēt arī ja ir SSH pieeja serverim un pat ja ir nogrieztas tiesības kaut ko rakstīt Python'a direktorijā varētu nokompilētos failus rakstīt savā home direktorijā.

Ja cjson vajadzētu manis paša rakstītam kodam, droši vien izmantotu kādu moduli, kas rakstīts tīrā Pythonā, taču šo moduli izmanto viens cits modulis, ko savukārt izmantoju es. Tā kā ātruma atšķirība starp cjson un moduļiem, kas rakstīti Python'ā ir pat 250 reizes un man nav jālien citā modulī, es labāk gribētu izmantot cjson.

Edited by fest
Link to comment
Share on other sites

Varat precizēt informāciju (URL)?

Es patiešām atvainojos, tā informācija nebija par Garmtech. Vienkārši cilvēks, kas man iedeva linku uz to slikto piemēru pēc tam atsūtīja linku uz garmtech.lv, tāpēc arī atmiņā iesēdās, ka tas bija garmtech. Publiski atvainojos jūsu kompānijai par nepamatotu neslavas celšanu :/

 

 

šito http://code.google.com/appengine/ ar var saukt par django hostingu. pie tam, pa baltu velti.

Par baltu velti viņš ir, taču ar kvotu 500Mb. Pageview kvotu- 5 miljonus mēnesī netaisos pārsniegt, taču ar 500Mb gan varētu būt par īstu.

Pie tam, ir jāmaina objektu modeļi, lai palaistu Django projektu, un pēc tam zūd tā iespēja pāriet uz kaut ko citu. Taču šo iespēju es apsvēršu.

 

 

bubu, lab kļūsim vienkārši PHP vs. Python, lūdzu! ;)

WebStandarts, kāpēc gan es nevarētu izmantot Python? Tā galu galā ir mana darīšana- es nevēlos visu laiku strādāt iekš PHP tā arī neko jaunu neiemācoties. Programmētāja darbs man patīk tieši tāpēc, ka ir iespēja visu laiku apgūt kaut ko jaunu. Kaut vai redzesloka paplašināšanas pēc- uzzināšu kā web lapas tiek veidotas citās valodās, kādi paņēmieni tiek izmantoti utt. Pythonā man patīk tas, ka indentation kodā ir jāizmanto obligāti- esmu jau atskatījies dažu cilvēku kodu, kuri neizmanto atstarpes vai tab'us, lai, piemēram, f-jas ķermeni atdalītu no apkārtējā koda.

Koda pieraksts Pythonā parasti ir īsāks, taču tas nenozīmē, ka tiek izmantoti entie simboli, kas iesācējus atbaida no programmēšanas valodas kaut vai uz to paskatoties (mājiens ROR virzienā).

Automātiska administrācijas paneļa ģenerēšana- vienkāršiem modeļiem pat neko nevajag izmainīt, pie tam, dažreiz datubāzē tiek glabāti dati, kas mainās ļoti reti un ar PHP man ir slinkums rakstīt administrāciju šādam saturam. Taču Django nekas nav jāraksta- administrācija šādiem datiem (kas parasti ir visai vienkārši, piemēram, valstu saraksts vai kaut kas tāds) tiek veidota automātiski. Sīkums, bet patīkami, ka nav jāslēdzas klāt pa taisno datubāzei riskējot saskarties ar problēmām, kas rodas dažādu klienta un db charsetu dēļ.

Django piedāvā daudz fīču out-of-the box, kurām iekš PHP būtu vai nu jāizmanto ļoti smagi un lēni freimworki, vai arī pašam pa internetu jāmeklē klases fīču realizācijai.

Bencmarkos, kuros salīdzināja Django vs Symfony vs Rails, secinājumi bija šādi:

*Summary *

 

Rails performed much better than Symfony. And Django performed much better than Rails.

http://wiki.rubyonrails.com/rails/pages/Fr...k%20Performance

Edited by fest
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...