Jump to content
php.lv forumi

browsera refresh problēma


Recommended Posts

POST pieprasījuma saņemšanas skriptā neizvadi nekādu outputu, bet gan veic redirektu (ar http headeri Location) uz citu lapas daļu (piemēram tā posta saturu rādīšanu). Tas vairumā gadījumu līdzēs. Pret atlikušajiem gadījumiem, kas notiks daudz retāk, šķiet vienīgais, kas līdzēs, ir POST'ojamo datu salīdzināšana ar DB ievadītajiem datiem.

Link to comment
Share on other sites

Varbūt kādam noderēs :)

<script type='text/javascript'>

function OnceClik() {

document.getElementById('once').disabled=true;

document.getElementById('once').value='Notiek Ielāde...';

}

</script>

 

<input id='once' type='submit' name='submit' value='Submit' onclick='OnceClik()'>

Link to comment
Share on other sites

bet arī izmisīgi klikšķinat uz "submit" pogas.

sitam paliidz flud kontrole ... Sesiijaa laiku kad pedejo reizi ir bijis Posts un miers --> tikai jatceraas ka jaizmanto pieraksts MiliSekundes, jo Useris pa 1 Sek var iemaniities nospiest vismaz 2-3 reizes to submitu ...

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...