Waynez Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 (edited) Sveiki! Nesem esmu sacis apgut php un praksei megjinu izveidot savu galeriju ar bilzhu augshupielades iespeju, bilzhu nosaukuma redigjeshanu, bilzhu dzeshanu. Mani interese, kads galerijas darbibas princips ir vispopularakais - vai nu skripts nolasa bilzhu failus no noteiktas mapes, vai ari pec augshupielades uzreiz to "regjistre" noteikta faila, lai bilde tiktu attelota galerijaa u.t.t. Cik es saprotu katram variantam ir savi + un - piem. ja skripts noskanes mapi un ,atrodot bildes, tas attelos galerijas sakumlapaa, tada gadijuma es nezinu ka var bildem klat pierakstit kadu specifisku informaciju - bildes nosaukumu, autora nosaukumu, bildes pievienoshanas datumu utt. Ta ka es php tikai apgustu, man ir nezinami noteiktie aspekti, taapeec es pats nevaru droshi izveleties kadu noteiktu variantu. Mani interese tikai "darbibas princips", nevis kods utl. P.S.-[offtopic] ka var dabut araa no $_FILES masiiva, noteikta faila ext.(myme type neder!)? Edited December 27, 2008 by Waynez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesons Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 paskaties www.php.net readdir funkciju, tā nolasa no mapes, manliekas visvienkāršākā, jo uzliec uploudu uz noteiktas mapes un galerija nolasa mapes saturu, respektīvi, bildes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts