xfr33 Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Labdien! Man ir situācija. Ir lapa, kurā ir daudzi checkboxi. Es vēlos nākamajā lapā izveidot funkciju, kas pārbauda arī citus parametrus un tad, ja ir ieķeksēts checkbox parāda noteiktu tekstu, bet man neparāda. Vai nu es nemāku izdarīt, lai funkciju parāda, vai arī funkcijā ir kāda problēma. Varētu lūdzu palīdzēt? Checkboxa kods: <input type="checkbox" name="hobijs1" value="Sports" <?php if($hobijs1=='1'){ echo "checked=\"true\""; }?>/> Sports<br /> Un funkcijas kods: function hobijs1(){ if($ticiba == 'Ja' && $dzimums == 'virietis' && $vecums <= 16){ $hobijs1 = "Tu esi sportisks!"; if($hobijs1){ echo $hobijs1; } } } hobijs1(); Jau iepriekš paldies :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 26, 2008 Report Share Posted December 26, 2008 Neredzu kodā vietu, kur tu pārbaudi "hobijs1" elementu no $_POST vai $_GET asociatīvā masīva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted December 26, 2008 Author Report Share Posted December 26, 2008 Ir viss aizgājis paldies :) Risinājums bija pavisam vienkāršs: if($_GET['hobijs1'] == 'Sports' && $ticiba == 'Ja' && $dzimums == 'virietis' && $vecums <= 16){ $hobijs1 = "Tev patīk sportot!"; } Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts