GARMTECH.LV Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Esmu dzidējis nostāstus, ka garmtech ar r57 varot tikt pie citu hostinga lietotāju failiem Tikai ja Jūs paši atļaujat (ar attiecīgiem permissijam) citiem lietotājiem lasīt vajadzīgo failu/direktoriju. Ja 'group/others' nevar lasīt failu, tad neviens nevarēs tos nolasīt, bet līdz ar to jūs paši varēsiet tos failus rediģēt, lasīt un palaist (piem. kā php failu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aika Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Supports kā jau supports. Ir bijuši labi un veiksmīgi gadījumi, ir bijušas problēmas, kuras atrisināt nepalīdzēja, ir bijušas problēmas, kur man bija jāpierāda ka vaina viņu pusē, nevis manā. Nu bet cena pārspēj citus - tā ka ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Supports kā jau supports. Ir bijuši labi un veiksmīgi gadījumi, ir bijušas problēmas, kuras atrisināt nepalīdzēja, ir bijušas problēmas, kur man bija jāpierāda ka vaina viņu pusē, nevis manā. Nu bet cena pārspēj citus - tā ka ... http://order.1and1.com/xml/order/Hosting;j...amp;__lf=Static http://www.bluehost.com/ Tev šķiet, ka 2.49$ mēnesī par 6 mēnešiem, pēc tam 4.99$ mēnesī, ir augsta cena par 120 GB? Bluehost vispār piedāvā iespaidīgus parametrus par 6.95$ mēnesī. Garmtech.lv jēga ir ņemt tikai par 4.95 Ls mēnesī (2GB), jo zemākajam tarifam nav datubāzes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 bluehost kā visi pārējie šārētā hostinga piedāvātāji neļauļ glabāt failus: https://www.bluehost.com/cgi/info/terms.html 15. Backup Storage. BlueHost.Com offers its Services to host web sites, not to store data. Using an account as an online storage space for archiving electronic files is prohibited and will result in termination of hosting services without prior notice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Klez, a ko tad iedomājies - varēsi izmantot to kā file share? Loģiski, ka neļauj, es arī neļautu viņu vietā, kam man sūdus no autortiesību organizācijām? Failus, kam autortiesības ir tev un attiecas tieši uz webu, noteikti var glabāt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Web Developer, kā tas ir - "noteikti var glabāt", ja rakstīts, ka nevar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 codez - fails ar paplašinājumu .php arī ir fails, vai ne? Ko nozīmē, nedrīkst glabāt failus tādā gadījumā? Varbūt vispār nedrīkst izmantot serveri? Tak saprotams, ka viņi ar to domāja, lai netaisa torrent serverus vai sazin ko vēl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Web Developer, arī bekupus tur nevar glabāt. Tu tos noteikumus izlasīji? tas hostings ir paredzēts privātpersonām un maziem uzņēmumiem, nevis enterprise hostings. un viņi arī izmanto sesijas lai skatītos kas tavā lapā nāk un iet un ko tu dari admin panelī. BlueHost.Com does NOT provide unlimited space for online storage, backups, or archiving of electronic files, documents, log files, etc., and any such prohibited use of the Services will result in the termination of Subscriber's account, with or without notice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Klez - tev ir bijusi pieredze ar tiem bluehost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 nē, nav man bijusi pieredzē. bet tāds ir šāred hostinga princips. (pēc iespējas vairāk klientu uz vienas kastes) citur pat nav iespējams uzkopēt uz hostinga media failus. un cik es skatījos ka viņiem backup arī nav .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasparitos Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Pie mums variet hostētie rakstīt man kasparitos@inbox.lv www.woano.lv drīzumā aktīvs būs! cenas var mainīties. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3llony Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Welcome to the real world, bluehost atslegs jums kontu pie pirmās izdevības (ir konkrēti gadijumi) , 1and1 ? :D mhm lika pagaidit, woano ir tikpat kruts ka eclub.lv , un lai es ņemtu kkādu hostu kur man skriptiem tikai gigs vajadzīgs bez mysql db neierobežotā skaitā ? ka tad. ;) nano lietoju jau gadu, ir bijušas domstarpības, kas tika attiecīgi atrisinātas, un otrkārt, ja zvanīsiet, viņi ņemsies ātrāk, mailus nevar fiziski katras 5 min izkontrolet ;) uptime ir bijis visu laiku labs (man ap 100 hostiem dienā uz 1 lapu, kopā man viņas kkādas 8 vienā panelī) . Ta kā nano ne velti ņem... Vēl viens variants ir ctts.lv... Ari kautcik jedziga pieredze, bet ja gribat bezmaksas un kcik stabilu, ejam uz truefreehost.com ;) basta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thesnarkie Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Eu, tas truefreehost.com izskatās tīri neko. Jāpačeko.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts