Jump to content
php.lv forumi

Par nano


Recommended Posts

iz pieredze.lv

 

Mēs varam jums kompensēt šos 20 latus, ka arī izmaksāt kādu papildsummu lai
atrisināt šo jautājumu pozitīvi abiem pusēm.

 

hahaha

Link to comment
Share on other sites

Pirms kāda laika nosūtīju nano.lv vadībai intevijas jautājumus, šamie solijās atbildēt, bet laikam redzot jautājumus un saprotot, ka nevarēs izlocīties, nolēma vienkārši neatbildēt, kaut gan pirmstam bija sarunāta oficiāla intervija ar viņiem, lai arī citi viņu klienti redz, ko viņi piedāvā, kādas problēmas, utt...

 

Paši vainīgi ka nevar uz intervijas jautājumiem atbildēt, tad cits nekas neatliks, kā uzdotos jautājumus pašiem komentēt un apakšā zem raksta pieminēt pāris vārdus par nano.lv kantori.

 

Grīša tēmu arī bija ielicis iekš notepad.lv, kur man personīgi nano atsūtīja lūgumu, lai to tēmu dzēšu, ok pēc viņu lūguma tēma tika dzēsta, pretī abildē nano pat ļoti pateicās, ka tēma tika dzēsta un teica: "Mēs esam jums lieli parādnieki" - smieklīgi.

 

Neko lielāku par blogu tur hostēt nevar, firmu lapām ir ok, bet portālus jājiet citur hostēt. Protams cilvēks, kas hostē firmas webu, dien dienā viņu nepārbauda, tas ir ik pāris minūtes, vai viss ir ok, bet uz portāliem un lielākiem projektiem tieši hostinga darbību var notestēt vislabāk.

Link to comment
Share on other sites

Nezinu kas jums pret nano. Turu savu kasti tur - viss iet gludi. Nekādu problēmu. Kad vienreiz nokāru serveri, supports bija stundas laikā klāt un salabojām kasti. Nezinu. Mani viss apmierina.

 

 

p.s. Tie kas runā par portālu hostēšanu - ēm....portālus ne pie viena nevar hostēt <_< - portāls jātur pašam uz savas kastes....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...