Jump to content
php.lv forumi

FF ir ok, bet IE...


Recommended Posts

Problēma tāda - lai lapas kopējā struktūra nestieptos, ja ir lielākas izsķirtspējas, tika izmantots kods:

 

<div style='width:980px; margin:0 auto;'>

Lapas kontents

</div>

 

 

Uz FF viss ir pilnīgi OK, lapa neizstiepjas un ir centrēta ekrāna vidū, bet uz IE kārtējo reizi atkal rodas problēmas - itkā lapa neizstiepjas - tas viss būtu labi, bet viņa vairs nav pa vidu, bet gan aligned kreisajā pusē...

 

Ir kādi padomi kā to labot?

Edited by Keytez
Link to comment
Share on other sites

Man šķiet ka eksplorerim vajadzēja veidot konteineri (vienalga kas tas būtu body vai div, kas visu iekļauj) ar text-align: center;, jo IE6 nestrādā margin: auto; centrēšana, neesmu pārliecināts arī par 7, vienkārši konkrēta izmēra div jāievieto kādā konteinerī, kuram viss ir centrēts pa vidu.

Edited by Maris-S
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Man šķiet ka eksplorerim vajadzēja veidot konteineri (vienalga kas tas būtu body vai div, kas visu iekļauj) ar text-align: center;, jo IE6 nestrādā margin: auto; centrēšana, neesmu pārliecināts arī par 7, vienkārši konkrēta izmēra div jāievieto kādā konteinerī, kuram viss ir centrēts pa vidu.

Šis attiecas uz IE<6, uz sestā un uz augšu "margin: 0 auto;" normāli strādā standartu modē.

Edited by mad182
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...