Jump to content
php.lv forumi
Keytez

FF ir ok, bet IE...

Recommended Posts

Problēma tāda - lai lapas kopējā struktūra nestieptos, ja ir lielākas izsķirtspējas, tika izmantots kods:

 

<div style='width:980px; margin:0 auto;'>

Lapas kontents

</div>

 

 

Uz FF viss ir pilnīgi OK, lapa neizstiepjas un ir centrēta ekrāna vidū, bet uz IE kārtējo reizi atkal rodas problēmas - itkā lapa neizstiepjas - tas viss būtu labi, bet viņa vairs nav pa vidu, bet gan aligned kreisajā pusē...

 

Ir kādi padomi kā to labot?

Edited by Keytez

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja pareizi atceros, tad:

<body style="width:100%">
<div style='width:980px; margin:0 auto;'>

Lapas kontents

</div>
</body>

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toms: Body bg ir viss kārtībā uz IE - viņš ir par visu browser screen uz jebkuru resolution, bet gan vnk lapa nav centrēta. :\ Tava dotā komanda man nepalīdzēs. :\

 

marcis: nesapratu, kā tu to domāji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man šķiet ka eksplorerim vajadzēja veidot konteineri (vienalga kas tas būtu body vai div, kas visu iekļauj) ar text-align: center;, jo IE6 nestrādā margin: auto; centrēšana, neesmu pārliecināts arī par 7, vienkārši konkrēta izmēra div jāievieto kādā konteinerī, kuram viss ir centrēts pa vidu.

Edited by Maris-S

Share this post


Link to post
Share on other sites
Man šķiet ka eksplorerim vajadzēja veidot konteineri (vienalga kas tas būtu body vai div, kas visu iekļauj) ar text-align: center;, jo IE6 nestrādā margin: auto; centrēšana, neesmu pārliecināts arī par 7, vienkārši konkrēta izmēra div jāievieto kādā konteinerī, kuram viss ir centrēts pa vidu.

Šis attiecas uz IE<6, uz sestā un uz augšu "margin: 0 auto;" normāli strādā standartu modē.

Edited by mad182

Share this post


Link to post
Share on other sites

×