Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted (edited)

Problēma tāda - lai lapas kopējā struktūra nestieptos, ja ir lielākas izsķirtspējas, tika izmantots kods:

<div style='width:980px; margin:0 auto;'>

Lapas kontents

</div>

Uz FF viss ir pilnīgi OK, lapa neizstiepjas un ir centrēta ekrāna vidū, bet uz IE kārtējo reizi atkal rodas problēmas - itkā lapa neizstiepjas - tas viss būtu labi, bet viņa vairs nav pa vidu, bet gan aligned kreisajā pusē...

Ir kādi padomi kā to labot?

Edited by Keytez
Posted

Ja pareizi atceros, tad:

<body style="width:100%">
<div style='width:980px; margin:0 auto;'>

Lapas kontents

</div>
</body>

Posted

Toms: Body bg ir viss kārtībā uz IE - viņš ir par visu browser screen uz jebkuru resolution, bet gan vnk lapa nav centrēta. :\ Tava dotā komanda man nepalīdzēs. :\

marcis: nesapratu, kā tu to domāji.

Posted (edited)

Man šķiet ka eksplorerim vajadzēja veidot konteineri (vienalga kas tas būtu body vai div, kas visu iekļauj) ar text-align: center;, jo IE6 nestrādā margin: auto; centrēšana, neesmu pārliecināts arī par 7, vienkārši konkrēta izmēra div jāievieto kādā konteinerī, kuram viss ir centrēts pa vidu.

Edited by Maris-S
  • 2 weeks later...
Posted (edited)
Man šķiet ka eksplorerim vajadzēja veidot konteineri (vienalga kas tas būtu body vai div, kas visu iekļauj) ar text-align: center;, jo IE6 nestrādā margin: auto; centrēšana, neesmu pārliecināts arī par 7, vienkārši konkrēta izmēra div jāievieto kādā konteinerī, kuram viss ir centrēts pa vidu.

Šis attiecas uz IE<6, uz sestā un uz augšu "margin: 0 auto;" normāli strādā standartu modē.

Edited by mad182
  • Create New...