Jump to content
php.lv forumi

Kā ir svešā zemē?


Endijs

Recommended Posts

Jautājums vienkāršs - kā ir strādāt citā valstī? Vairāk interesē to komentāri, kuri tiešām ir bijuši kaut kur citur. Kā tur ir? Kāda attieksme no kolēģiem, apkārtējiem? Vai vispār ir vērts (pieredzes dēļ, naudas dēļ)? Ja ir kādi komentāri, tad būtu labi, ja minētu vēl sekojošas lietas: 1) kādā valstī biji; 2) cik liels uzņēmums; 3) cik ilgi nodzīvoji; 4) vai kompānijā citu zemju darboņi ir ierasta prakse vai izņēmums; 5) kāda līmeņa speciālista postenī biji (iesācējs, vidējs, eksperts).

 

Un jā - interesē tikai to info, kuri ir strādājuši kādā ar IT saistītā vietā/postenī.

 

Lūgums netaisīt standarta offtopic.

Link to comment
Share on other sites

Pateikšu tev vienu, radi ir iekš DE, visi DE valodu ir mācījušies, es tā pat. Vot tur ir ko darīt. IT speciālists uz rokas saņem ap 2 K eiro. Piem iekš Latvijas tu pa 1000 Ls dzīvotu sūdīgāk, nekā iekš DE, īrijas un agļu zemes pilnas, tur arī radi, ir pabūts, nepatīk. vot DE jau ir sasniegums. Ja zini valodu, droši mauc, bez valodas grūti tur tikt. Nedod dievs krieviski runāsi, pa nāsi dabosi, ir gadījies. Nesen atkal pabiju iekš DE un atbraucot uz Latviju, man totāls vēmiens no Rīgas stacijas uznāca, taka pats nedzīvoju Rīgā, tad nu 2 stundu laikā varēja totāli salīdzināt divas tautas, valstis. Latvija tik tiešām ir, eh, lai paliek, vis šis ārprāts dzen prom no LV. Priecājos par tiem, kas nav šeit.

 

P.S. Ar valodām reķinies. Teiks vēl, webu man franču valodā uzkodē :D :D :D Ir nācies pāris DE lapas kodēt.

 

Rit, ja sanāks laika iemetišu DE sludinājumus par IT specialitāti. Varbūt kādam izdodās.

Edited by foxsk8
Link to comment
Share on other sites

Žēl, ka nemāku vācu valodu :D

 

Starp citu - ja kādam ir zināmas kādas lapas kur var skatīties sludinājumus metiet iekšā. Ar to es domāju tādus sludinājumu vortālus kuri ir orientēti nevis uz vietējiem speciālistiem, bet iebraucējiem.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...