codez Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 JAVA, man tev pāris jautājumi: Kāpēc nav redzēts, ka zirgs kādreiz būtu appļūtījies, bet kaķis pļūta samērā bieži? 1) Kāda tad bija galu galā tā pareizā atbilde uz šo jautājumu? žagargaiļiem 2)Kas pie velna ir žagargaiļi? 3)Varbūt tu varētu uzdot Squadam to tehniski sarežģīto jautājumu par web development tēmu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 Žagargailis ir kāds, kurš daudz liela sevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted December 9, 2008 Report Share Posted December 9, 2008 http://valoda.ailab.lv/folklora/ticejumi/zagar.htm ŽAGARGAILIS. 36548. Žagargailis tiek arī saukts mājas gailis zināmos gadījumos. Žagargailis dzied un spārdās žagariem degot, jo tad tam jācīnās ar ugunsgaili. Senāk cirsmās pie ugunskuriem neesot drīkstējuši pīpes aizkūpināt, pirms žagargailis nav nodziedā- jis. Viņš aizdzenot velnu un ļaunus garus. Žagar- gailim dziedot, dažreiz nodziest uguns ugunskurā, izbeidzas pat ugunsgrēks. Tāpēc arī saprotama ža- garu kūlīšu siešana bēniņu čokuros un ap veciem skursteņiem. Ja žagargailis iet pie mājas vistām, tad no viņu olām tiekot izperēti tikai gailēni. /P. Š., Rauna./ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Squad --> Vai tad EDIT podzinju kaads ir atcelis ? ka jataisa 3 Posti peec kartas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Squad, vai tad nav dīvaini, ka šodien nav neviena posta no JAVAs, laikam nobijies, vai arī izcieš termiņu atskurbtuvē - virtuālajā, varbūt bans uz 3 dienām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PheliX Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Varēja vēl Robis atgriezties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 10, 2008 Report Share Posted December 10, 2008 Varēja vēl Robis atgriezties... Jaa diivain Runa ir par Naudam, bet Robi neredz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted December 11, 2008 Report Share Posted December 11, 2008 varbūt Robim jauns nicks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted December 19, 2008 Report Share Posted December 19, 2008 Squad - cik tu pelni šobrīd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldis Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Super, dēļ jūsu plikās muldēšanas šim Postam uzduros jau 5 reizi šovakar! Uz katru mekleto lietu search izmet sho ka vienu no pirmajiem! Varbūt privātos jautājumus varētu apspriest vēstulēs? P.S. - Deretu shadas lietas dzest vsp.. savadak pedeja laika php forums paliek ar jaunajiem postiem krietni nekvalitativaks ka bija agrak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Tas, ka tu kādas lietas meklēšanai šeit izmanto meklētāju, nevis meklē googlē, izsaka visu par tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 P.S. - Deretu shadas lietas dzest vsp.. savadak pedeja laika php forums paliek ar jaunajiem postiem krietni nekvalitativaks ka bija agrak! Es tev pilnīgi piekrītu. Man arī grūti atrast pat pašam savas rakstītas lietas te, jo pat pēc korektiem keywordiem, kurus atceros no postā rakstītā, milzums nederīgu postu/topiku atrodas. Ok, ja saņemšu piekrišanu šādu lietu izdzēšanai arī no citiem foruma dalībniekiem, tad šāda veida topiki/posti turpmāk tiks dzēsti uz neatgriešanos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 kādas problēmas pie meklēšanas norādīt vietu, kur vēlas meklēt? Piemēram, nemeklēt drazā vai/un offtopikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebStandarts Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Es teiktu, pat krīzes laikā tā ir nožēlojama summa par ko strādāt. Ko tas maina, ka ir krīze? Visi ir nabadzīgi, bet - cenas veikalos un par pakalpojumiem ir mainījušās? Nē, tas ir pat ir kļuvušas dārgākas. Tāpēc uzskatu, ka 60 Ls ir nožēlojama summa, par ko taisīt praktiski jebkādu webprojektu. Tad jau rodas jautājums - a kāpēc tad nedarīt to par kartupeļu maisu vai varbūt vispār par brīvu? Nu ja krīze, tad krīze, naudas nav nevienam! :D Nekam neder tāda attieksme. Un tā aizbildināšanas ar "krīze, krīze" visur jau kļūst kaitinoša. Tik pat labi, man ir tiesības aiziet uz veikalu un pateikt - par šito sulas paku es nemaksāšu latu, es maksāšu tikai 50 santīmus, nu krīze kā nekā... Lai gan visa tā valsts attieksme pret šo visu liek man pamatīgi apsvērt, kā lai no šejienes pēc iespējas ātrāk tiktu prom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Eu, WebStandart, tev nav apnicis katrā otrajā tēmā braukt offtopikā? Gribi runāt par krīzi - taisi jaunu topiku un žēlojies. Autors savā oriģinālajā topikā nebija ne vārda par krīzi teicis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts