Jump to content
php.lv forumi

Cik prasiit?


ciris

Recommended Posts

Svaiki!

 

Par web izveidi parasti maksu neprasu, tāpēc izcenojumus īsti nezinu. Nu zinu tās viziitkaršu, veikalu, u.t.t. cenas, bet piemēram cik prasīt par tādu lietu, kā dizaina pārlabošanu? Zinu, ka tas atkarīgs, no darba apjoma, bet vai jūs varētu nosaukt cenu robežas?

 

Man lieks, ka līdzīgs topiks jau ir bijis, bet neatradu. Būs japameklē cītīgāk.

Link to comment
Share on other sites

Dazreiz, labak, neprasit parak daudz, bet tev bus darbins, neka prasit xxxx ciparu skaitli, un gaidit, kad nu kads tev piedavas izveidot majaslapu, vai parveidot dizainu, vai vel ko. Tapec, viss atkarigs tikai no tevis. Vai tu gribi sanemt naudu, vai ne. Un ka jau teica marcis, viss atkarigs, no ta cik tu gribi, katrs programetajs vai nu web developer, pats sev uzliek cenu, tas ir atkarigs no stazha, tavam iespejam, un tavam iemanam.

Link to comment
Share on other sites

Jā pats saprotu, darbs jau rit pilnā sparā. Viņam pāris gļuki kas jasalabo, jaizmaina izkārtojums, izmēri, jaunas krāsas jasaliek. Bet par cenu es nezinu. Man itkā ir viens divciparu skaitlis prātā, bet ka šis mani nepasūta. :( Jā, bet ja atrodas daudzi tādi muļķi, kas prasa nepārāk daudz, tad jau atkal lielajām firmām bizness var pajukt, jo šie tak maksā nodokļus, u.t.t. It kā varētu jau par brīvu uztaisīt, nu sakarā ar to ka man naudu nevajag, bet es nez.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...