Jump to content
php.lv forumi

Online izsoles


777

Recommended Posts

Sveiks visiem, sen jau nebiju redzets te.

 

Ir jautajums, varbut kads kaut ko zin, par tiem onlize izsoles portaliem?

Ir ideja, atvert vienu taadu, tacu maz informacijas, par visam formalitatem, taapec gribetos uzzinat ko vairak, par to visu, jo atvert nav problemu, bet pec tam visadas problemas ar visadam organizacijam, tadam kas atbild par izsolem, loterijam, u.c. negribetos.

Link to comment
Share on other sites

Nez kāpēc man liekas, ka tu mēģini ielēkt aizgājušā vilcienā. Protams, ja vien tev nav kādas jaunas idejas, kā apčakarēt tautu. Tb tas pasākums darbojas un nes peļņu tik ilgi, kamēr ir pietiekams daudzums muļķīšu, kas cer tikt pie preces par lētu naudu. Tas savukārt nozīmē, ka tev konstanti visu laiku ir jāmeklē veidi, kā tikt pie jaunas auditorijas, jo neba jau nu tev būs pastāvīgie apmeklētāju tūkstoši, kas regulāri sacentīsies par pārsimts latu vērto fotoaparātu vai telefonu.

 

Ja par topic, tad varbūt vienkārši palasi viņu lapās noteikumus, vai tur ir kādas atsauces uz konkrētiem likumiem. Man ir aizdomas, ka esošajos tautas čakarēšanas portālos esošā funkcionalitāte nekādā veidā neatbilst loteriju un izložu noteikumiem, jo tur prece tiek "izsolīta" un ir skaidri definēti nosacījumi pie kādiem cilvēks par nosolīto summu preci iegādājas. Tb man liekas, ka sanāk tā - ja tu preci atdod par velti, tad tā ir kaut kāda "balvu došana/izloze" ja cilvēks nopērk preci tad tur vairs loterija nesanāk.

Link to comment
Share on other sites

Tb tas pasākums darbojas un nes peļņu tik ilgi, kamēr ir pietiekams daudzums muļķīšu

Gribi tici, gribi nē, bet Zelta drudzis ir tieši tāds pats... nekas nemainās pēc būtības - jāsūta SMS un jāgaida moments vai zvans vai esi laimējis :D

Tikai tur summas pavisam savādākas :)

 

PS: Pensionārei prasa, cik zvanītjāt? - kādas 6 reizes... (tas ir ~9Ls).. nu tad parēķini, ja tādi ir kaut 1000 :) 9000Ls un ~ 50% starpniekiem/ēteram.. 4.500Ls kontā un 600Ls pensionārei!...

 

Klasika krīzes laikā!!!

 

A "bimbaso" vilciens tiešām jau aizgājis... cilvēki grib/vajag naudu, nevis iztērēt naudu par kādu preci.

Link to comment
Share on other sites

Nu ja par zelta drudzi, tad arī tam nemaz tik lieliski vairs neiet - cik nu esmu manījis, pēdējā laikā visas summas pamazām samazinājās, attiecīgi tas nozīmē, ka viņiem tās naudas nemaz tik smuki vairs nenāk iekšā un .. voila! Kādu jauku dienu viņi izdomā jaunu kaut kādu spēli, kur jāzvana tieši noteiktajā laikā lai lummētu xxx LVL. Tas tikai apliecina, ka ir jāmainās, jāattīstās, lai tiktu pie papildus auditorijas vai atgūtu to auditoriju, kas vairs neķeras uz veco makšķeri :))

Link to comment
Share on other sites

Protams, es piekritu jums, tacu paskatijos, tos portalus, un varu secinat, ka pagaidam tas viss turas un dzivo, pateicoties, vairakoties pusaudziem. Par mulkiem runajot, paskataties sobriid reklamas ko rada pa kasti, vinas ir tik stulbas un domatas tadiem pasiem, no ka atkal var secinat, ka mes cilveki, esam loti banaali. Par likumiem runajot, bet ja man piemeram ir bots, kas uzsitis cenu, tad te jau ir likumu parkapsana ... man pasam vnk piedavaja so ideju, bet nezinot daudz par konkretu temu, negribas nemties. Ja nauda tur grozas liela, piem. telefons par 300ls, vinu pardod par 26ls ( 0,75 * 2600), sanak 1950ls, - (0.15*2600) = 390ls panems firma kas nodrosina sms servisu, un vel tik pat samaksasim par nodokliem 25%, sanak ka 1950 - 780 = 1170ls - 300, 870ls tiras pelnas, no viena telefona, diena tur daudz prieksmetu sanak :) tapec,

konkreti padomajot, sanak ka viss nav tik bediigi. Kad diena tu vari nopelnit kadus 3-4k ls :)

Link to comment
Share on other sites

Tik ierēķini, ka lai tiktu pie 2600 solījumiem tev vajadzēs trafiku, kas pilns ar muļķiem. Attiecīgi nāksies nolikt teiksim 500LVL par reklāmu :) Padomā vēl par izmaksām un tad parēķini cik tev ienesīs tas pasākums :)

Link to comment
Share on other sites

Ja gribat nopelnīt, tad orientējieties uz ārzemju tirgu, tas ir 1000x lielāks un ar 10x lielāku maksātspēju.

Piemēram, Latvijā par kliku maksā 5-10 centi, ASV par kliku uz reklāma maksā 0,5-2$.

Izveido projektu ar 10 000 apmeklētājiem dienā, tie vidēji spiež ap 1%, kas atbilst 100$/dienā, un vari jau dzīvot.

Link to comment
Share on other sites

2 Kaklz

Protams, ka jau jebkur, no sakuma naksies izteret daudz naudas, lai pec tam tas butu ienesigs bizness, neviens jau neteica, ka no pirmas dienas, nauda saks krist no debesim, tik nem ciet. Neee, protams reklama, no sakuma, pat - var aiziet, bet tomer velak atgut visu un ar + ...

Link to comment
Share on other sites

man atkal liekas, ka šis tieši ir tas gadījums, kad vēlāk vairs nevar atgūt. Vienkārši vienā brīdī tas serviss ir jāklapē ciet un jātinas ar visu peļņu, kamēr tāda vēl ir.

Link to comment
Share on other sites

nebūs tev tagad peļņa. Ekonomikā krīze ir visā pasaulē. Cilvēkiem nav naudas. Pusaudžiem tā arī vairs nebūs, jo vecāki vairs nedos. Esam lielā bedrē iekāpuši. varbūt dažs labs atradīsies kas solīs, bet tad tev būs zaudējumi.

Link to comment
Share on other sites

bimbasoveidīgie ir līdzīgi lohotroniešiem, kas 90mitajos bija tirgos. izskatās, ka krīžu laikos tādi uzrodas un par klientiem nesūdzas, normālos laikos paņems un nopirks to gludekli par tik cik šis maksā, krīzē, ņems un riskēs, ja nu par latu dabūju. tā ka, varbūt nemaz nav aizbraucis vilciens vēl. ja vairs nepērk gludekļus, tad 'attīsties' - sāc tā tirgot nevis gludekļus, bet alkaholu, makaronus, desu.

 

cits jautājums, vai tiešām gribi ar tādu biznesu nodarboties, jo tad jau tikpat labi var kādā skolā spēļu automātus ielikt?

Edited by v3rb0
Link to comment
Share on other sites

Heh, par spelu automatiem skola, laba ideja :D

Nedomaju, ka pusaudziem mazak dos naudu, viss paliks savas vietas. Vienkarsi varbut mazaka aktivitate, bet cilveki kas sutis sms bus 100%.

 

Ja, piekritu, kad bizness neiet, jataisa ciet, kamer neesi bankrots, un jadoma atkal, ko uzsakt, kas butu ienesiigs, musu Latvijas tirgu, vel daudz kas nav, kas jau ir Eiropa un ASV. Nu laiks paradis. Galvenais likumi, vajag zinat visu, ka un kas ... lai velak nebutu baigie sudi.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...