anonīms Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 (edited) Kā dabūt gatavu, tādu lietu? Ir turnīrs ar noteiktu komandu skaitu 8 vai 16 if($id_turnirs['teams'] == 8) { $grupu_skaits = 2; } elseif($id_turnirs['teams'] == 16) { $grupu_skaits = 4; } gala rezultātā visma komandām kurām turnira_id = ID un status = YES vajag iedalīt pa grupai, bet lai vienā grupā nav vairāk par 4 komandām.. Ceru, ka sapratāt.. edited: kaut kā tā laikam apmēram while (true) { $grupa = rand(1,$grupu_skaits); /* te nezinu kā */ break; // ja komadnas noteiktajā ID jau ir par daudz. } Edited November 30, 2008 by anonīms Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 Stulbākajā veidā izveido masīvu ar tiem grupu numuriem tik, cik tev viņu tur vajag. Piemēram, ja ir 3 grupas, tad izveido masīvu array(1, 1, 1, 1, 2, 2, 2, 2, 3, 3, 3, 3); Un tad attiecīgi ar array_rand fju izvēlies un izmet no masīva skaitli visām grupām pēc kārtas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted November 30, 2008 Author Report Share Posted November 30, 2008 if($id_turnirs['teams'] == 8) { $grupas_komandaam = array('1','1','1','1','2','2','2','2'); } elseif($id_turnirs['teams'] == 16) { $grupas_komandaam = array('1','1','1','1','2','2','2','2','3','3','3','3','4','4','4','4'); } shuffle($grupas_komandaam); foreach($grupas_komandaam as $g_k) { echo $g_k; // Kveriju vajag } tikai vel pēdējā lieta. Kā man apdeitot, precīzāk kā, lai iegūst katras komandas id $sql = "UPDATE gamefarm_turniru_komandas SET grupa = $g_k WHERE komandas_id = {kur man sho izraut?) AND turnira_id = {$_GET['id']}"; mysql_query($sql); komandu liste nav iekšs form. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 (edited) es biku savādāk: 1. visu grupu id sametam masīvā. pofig kāda secība. 2. sajaucam secību. 3. ejam cauri masīvam un katru no elementiem metam grupā x (kas ik pa četriem elementiem +1). pieejams gan id, gan arī grupas kārtas numurs. 4. kāds tev katram grupas numuram pienākas turnīra id, izdomā pats... (turnīrs ir domāts grupa manā tekstā) 5. pilnīgi po, cik komandas beigu beigās ir. Edited November 30, 2008 by Val Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts