xfr33 Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Labdien, man ir sekojoša situācija. Ar backboxu ir izveidota galerija. Tātad ir links uz kura uzspiež un līdzīgi lightboxam izbīdas galerija. Viena bilde, no kuras var uzspiežot pogu tikt uz nākamo. Bet ir problēma ar to, ja es gribu vairākus tādus vienā lapā. Es nemāku nodefinēt tās bildes, kas ir vajadzīgas katrā galerijā. Varbūt kāds varētu palīdzēt? Būs kods ar divu, kurā ir linki un zemāk ir bildes. Augšējās bildes ir vajadzīgas vienā galerijā, bet apakšējās citā. <div id="info" onclick="dhtmlHistory.add('location1',{message: 'backbox'});countdown()"><h1> Galerija</h1><p><a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Gatavošanās pirms izlaiduma" id="galerija"> 2008. gada 9. klašu izlaidums</a><br /> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Gatavošanās pirms izlaiduma" id="galerija"> 2008. gada 9. klašu izlaidums</a> </p></div> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl2.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Absolventu svinīgā ienākšana"></a> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl3.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Uztraukušies gaida atestātu pasniegšanu"></a> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl4.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Priekšnesums vecākiem"></a> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl5.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Vakara vadītāji"></a> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl6.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Kopīga bilde pie skolas"></a> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl7.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Puiši vienkopus"></a> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl8.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Balonu laišana gaisā"></a> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl2.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Absolventu svinīgā ienākšana"></a> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl3.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Uztraukušies gaida atestātu pasniegšanu"></a> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl4.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Priekšnesums vecākiem"></a> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl5.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Vakara vadītāji"></a> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl6.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Kopīga bilde pie skolas"></a> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl7.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Puiši vienkopus"></a> <a href="images/galerija/9kl_izlaidums_2008/izl8.JPG" rel="lightbox[slide]" caption="Balonu laišana gaisā"></a> Kāds var LUDZU palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 The "[slide]" is a grouping mechanism. You can change this word to make different groups of images which fire using different starting images. http://www.cloversigns.co.uk/backbox/backbox.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 Liels paldies :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 vēl viens jautājums: vai tas ir normāli, ka BackBox nedarbojas uz IE? Vai arī ir iespēja likt viņam strādāt arī uz IE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 17, 2008 Report Share Posted November 17, 2008 Visticamāk jau viņam vajadzētu strādāt arī uz IE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted November 17, 2008 Author Report Share Posted November 17, 2008 Tad varbūt man ir kāda kļūda pie koda, ko esmu rakstījis? Kods Pārējo scriptu es neesmu aizticis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted November 18, 2008 Report Share Posted November 18, 2008 Pārbaudi, vai lapa kopumā ir valīds HTML (vai kas nu tev tas ir), jo dažreiz šīs javascript lietas nenostrādā tieši nevalīdas lapas dēļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts