Jump to content
php.lv forumi

Atsauksmītes par http://e-formas.lv/


Squad

Recommended Posts

Vispār interesē apraksts par e-formas.lv. Jo skatos http://e-formas.lv/about/terms , un redzu, ka tā ir SIA Vizzual. Spriežot pēc šī ieraksta http://e-formas.lv/blog/2008/11/vizzualfor...-popular-abroad , saprotu, ka palaista pa pasauli un ir aktivitāte no ārzemēm.

Vai to visu taisīja black? kā tas tika taisīts? (piemēram pēc darba). Kādu peļņu ienes? Grūtības ceļā? utt.

tas būtu tāds stimula raksts programmētājiem. Un kārtējo reizi parādītu darba devējam, cik var būt vērtīgs spējīgs programmētājs.

bet vispār liels prieks par šo lapu.

Edited by nemec
Link to comment
Share on other sites

Par peļņu un investoriem neko sīkāk nevarēšu uzrakstīt, taču ja kādam ir interese, es varētu pastāstīt par dažām atziņām saistībā ar tehnisko pusi: piemēram, kādu js frameworku izmantojam (un kāpēc), kā cīnāmies ar lokalizāciju (dažādas valodas, datuma formāti, utt.)

Link to comment
Share on other sites

Atbildot uz publikas jautājumiem:

 

1) Izmantojam paštaisītu framework, kurš ir zināmā mērā līdzīgs Zend Frameworkam (arī MVC patterns, utt). Pats Zend Framework arī tiek izmantots, bet tikai atsevišķām funkcijām (lokalizācija, tuvākajā nākotnē droši vien arī cache). Tikai mans personīgais viedoklis, bet Zend ir diezgan smagnējs - ja paskaita, cik failus nepieciešams ielādēt, lai parādītu vienkāršu lapu. Es gan arī neesmu Zend guru, tāpēc paša frameworku vienkārši likās vieglāk izmantot.

 

2) Nekādu PHP IDE neizmantoju, strādāju ar Geany (un Notepad++, ja gadās izmantot Windows)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...