KarlisBa Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Sveiki! Pa visam vienkārš JS skripts ar jQuery. $(document).ready(function(){ $("#j").click(function(){ $("#j2").load("fails.php"); }); }); Lieta vienkārša Nospiežam uz šīs hipersaites (<a href="#" id="j">Ha!</a>) un zem tās šajā laukā (<div id="j2"> </div>) atveras "fails.php" tas kurš js kodā norādīts. Tātad kā pēc tam panākt aizvēršanas efektu? Respektīvi ideja tāda, ka blakus vēlviena hipersaite "Aizvērt" un to nospiežot aizveras šis lauks, kas atvērās, bet tieši šis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Kautkāds $("#j2").hide() neder? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted November 4, 2008 Author Report Share Posted November 4, 2008 Amm jā, nostrādāja. :) Es mēģināju close, exit u.c :) Nedaudz gan ir tā teikt gļukains ar aizvēršanu, bet to kaut kā salabošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 KarlisBa, saki godīgi - manuāli vispār esi atvēris ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted November 5, 2008 Author Report Share Posted November 5, 2008 (edited) Būšu godīgs, šī bija pirmā reize, kad pētīju jquery/ajax tāpēc ir tādi jums šķietami dīvaini jautājumi, jo man vēl ir melna bilde ar to. Vēl tik iepazīstu, kas tas par zvēru ir. :) Par manuāli. Šis ar bija tas ko es izdabūju no tās lapas ja tu ar to domāju www.jquery.com ? Neesmu ne visas dokumentācijas izlasījis ne arī ļoti pētījis. Teiksim tā, "lecu pāri sētai neizmērot tās augstumu". :) Edited November 5, 2008 by KarlisBa Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Nevajag jau visu dokumentāciju lasīt. :) Vienkārši, kad saskaries ar kādu problēmu, tad atver manuāļa satura rādītāju un pēti, kas varētu būt saistīts ar to. Vai arī izmanto meklēšanu pēc keywordiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts