Hennikenno Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 (edited) Sveiki! Pirmkārt esmu jauniņais šajā forumā, tapēc lūdzu nekritizējiet mani, ja kautko ne tā esmu izdarījis! :D Otrkārt - esmu pilnīgs newbie iekš php tāpēc nemētājieties ar pārgudriem izteicieniem, bet paskaidrojiet man visu kā mazam bērnam ;) Un tagad, kad esmu pievērsis jūsu visu uzmanību, lūdzu atrisinat manu problēmu: Man ir html lapa, ko vēlos labot caur citu php lapu. Respektīvi šai php lapai ir: jāatver html fails, jāattēlo tā kods rediģējamā teksta laukumā kā plain teksts, pēc rediģēšanas beigām jāsaglabā atpakaļ uz servera! Meklēju googlē un viss, ko atrdu bija kas šāds <?php $loadcontent = "news.html"; if($save_file) { $savecontent = stripslashes($savecontent); $fp = @fopen($loadcontent, "w"); if ($fp) { fwrite($fp, $savecontent); fclose($fp); } } $fp = @fopen($loadcontent, "r"); $loadcontent = fread($fp, filesize($loadcontent)); $loadcontent = htmlspecialchars($loadcontent); fclose($fp); ?> <form method=post action="<?=$_SERVER['PHP_SELF']?>"> <textarea name="savecontent" cols="55" rows="15"><?=$loadcontent?></textarea> <br> <input type="submit" name="save_file" value="Saglabāt"> </form> Viss strādā ļoti labi līdz saglabāšanai. Kad spiežu saglabāt, tikai refrešojas lapa, bet izmaiņas nekādas nenotiek! Kur ir problēma? Edited October 31, 2008 by Hennikenno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 $save_file un $savecontent mainīto vietā vajag lietot $_POST mainīgo - $_POST["save_file"] un $_POST["savecontent"]. Ja gribi redzēt precīzākus kļūdu paziņojumus, tad skripta sākumā ieliec sekojošas rindas: error_reporting(E_ALL); ini_set("display_errors", 1); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hennikenno Posted October 31, 2008 Author Report Share Posted October 31, 2008 hmm... vari arī parādīt kā tas izskatītos kopējā kodā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Tiem, kas publicē internetā savus līkos register_globals skriptus, vispār vajadzētu aizliegt datoru lietot. PS. Hennikenno, ja tu nesaprati, tad zini, ka tas nav uz tevi domāts. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hennikenno Posted October 31, 2008 Author Report Share Posted October 31, 2008 Nekas, viss aizgaja ;) Paldies par palīdzību Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 hmm... vari arī parādīt kā tas izskatītos kopējā kodā? kamoon, find&replace kautvai ar acīm, ja ne datoru, nemāki lietot? Atrodi $save_file, aizvieto ar $_POST["save_file"]. Un atkārto kamēr vairs neatrodi $save_file. To pašu izdari ar otru mainīgo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hennikenno Posted October 31, 2008 Author Report Share Posted October 31, 2008 Nekas, viss aizgaja ;) Paldies par palīdzību reku es jau teicu, ka viss aizgaaja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts