freak Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Vai kads neieteiks kadu riku ar ko varetu vieglak izkjer javascript kludas. Man piemeram paradas IE line un char , kur ir kljuda, bet eali neatbilst pattieisbai. Liels kods un tapec ljoti gruti atrast kludu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Iekš Firefox - Firebug spraudnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Nu Firefoksī Firebugs māk ļoti skaisti parādīt kļūdas. Priekš IE vari mēģināt izmantot Microsoft Script Editor. To gan nevar tik vienkārši atrast, kur novilkt (jo tas nāk kopā oficiāli tikai ar MS Office kaut kādām versijām), bet ja labi pagūglēsi, gan atradīsi. Reizēm gan gļukaini strādā (nepareizi rāda error rindu un vietu). Man vēl kolēģis nesen teica, ka MS Visual Studio (ceru, ka nejaucu) esot baigi labais, lai debugotu Javascriptu iekš IE. Es gan pats neesmu izmēģinājis, tāpēc nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freak Posted October 27, 2008 Author Report Share Posted October 27, 2008 Iekš Firefox - Firebug spraudnis man erors tikai uz IE radas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Uz IE... Senāk kopā ar Ofisu nāca Microsoft development environment... Tas bija excelents javascriptu debugošnā... Tajā pat varēja trasēt skriptus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 andrisp: nevis "Miscrosoft Script Editor", bet gan "Microsoft Script Debugger" ir IE debugošanas tūlis Javaskriptam. Novelkams par brīvu - http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en Uzrādīs gan precīzu rindiņu kodā kad ir kļūda, gan ļaus apskatīties/pamainīt lokālos mainīgos, gan izpildīt kodu pa rindiņām (step in, step over, ...), gan arī citas lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 bubu, http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Script_Debugger Microsoft considers it to be deprecated in favor of the more sophisticated Microsoft Script Editor (MSE.EXE), an optional tool included in Microsoft Office 2000 up to Office 2003. Un no pieredzes zinu, ka reizēm tam ir problēmas ar pareizās vietas parādīšanu. Atverot debugeri tas izgaismo rindiņu, kam nav nekāds sakars ar kļūdu. Bieži gan tā nenotiek. Izklausās jau dīvaini, bet nu tā esmu novērojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Ah tā, nezināju, par tādu mse.exe. Bet nu, cik es esmu lietojis MSD, tad nav bijis ar to problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 FrontPage sainstallēja Visual Studio debugerim klāt visādu kaut ko nezinu ko, bet var debugot. Ja piešaujas, tad pat varētu teikt, ka ērti. Protams, tas nav FireBug, bet labāk tā nekā nekā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tower_9 Posted October 28, 2008 Report Share Posted October 28, 2008 Man vienmēr ir pieticis ar FF Error Console. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Iekš FF Firebuga jāņem vērā arī warningi - respektīvi - jebkas, kas tur parādās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 E? Ko tu ar to gribēji pateikt ? Tie warningi iekš Firebug JS consoles ir JS kļūdas. Tās būtu jāņem vērā neatkarīgi no tā vai tu lietot firebug vai nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 E? Ko tu ar to gribēji pateikt ? Tie warningi iekš Firebug JS consoles ir JS kļūdas. Tās būtu jāņem vērā neatkarīgi no tā vai tu lietot firebug vai nē. To, ka no pieredzes, tie warningi var būt BŪTISKAS kļūdas, lai gan zinām, ka warning nenozīmē fatālu kļūdu principā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Java - lūdzu iemācies lasīt, ko citi saka. Citādi kā pret sienu runāt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 Java, tie Warningi nav analoģiski tiem, kas ir Notices iekš PHP, ja tu to domāji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts