artis Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 (edited) Vajag nelielu cms, varbūt kādam ir izdevies atrast ko tādu: * viegli integrējams esošā dizainā * php+mySql+apache * rich text editors * site search engine * iespēja pievienot subkategoriju menju (kategorijas nemainās) * iespēja ievietot savus kodus - php, js, css ...galvenais, lai ir viegli integrējams esošā dizainā un ar search engini, vienkāršs. Esmu caurskatījis variantus 20... viens iepatikās viegluma ziņā, bet viņš neizmantoja mysql. Ā, un vēl. lai ir for free :) Paldies Edited October 21, 2008 by artis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Es tev varu savējo cms iedot :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
artis Posted October 21, 2008 Author Report Share Posted October 21, 2008 Iedod DEMO linku :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 22, 2008 Report Share Posted October 22, 2008 Demo links man šobrīd nav, bet uzreiz varu pateikt, ka gluži pa brīvu to nedabūsi - es varu to pielāgot tavām vajadzībām par noteiktu samaksu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts