lazda144 Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Ir shaads kods! Man nesanaak izdariit taa lai es vareetu updeitot kaa patiesu! Luudzu paliidzat! Piemeeram: Niks Ip Datums Patiess? lazda x xxxxx Paties Paties vietaa ir links kuru uzspiezot buutu jaaupdeitojas uz true = 1 ! Cerams ka saprataat un vareesiet paliidzeet atrast kluudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Kad tu man pastāstīsi, kur tev uz šo lapu tiek padots GET masīvs $row, un kur tiek definēta konstante 'id' ( tas viss atrodams 44. rindiņā: if(isset($_GET[$row[id]]) ) ), tad runāsim tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda144 Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 (edited) Nu tik taalu tiku $id = $_GET['id']; if(isset($_GET['id']) ) { mysql_query("UPDATE cheat SET tru = 1 WHERE id = $id "); } Bet kaa lai uztaisa to linku tai buutu ?id=id ? Itkaa skatios piemeerus bet nekaadi nesanaak Ja es esmu ievadiijis linku ?id=5 tad man arii visus paareejos raada ?id=5 Edit: atradu kluudu! kaa vienmeer kautkaads suuds trauceeja man bija pie linka " bija ar diviem ' :) EDIT2: veelviens jautaajums! kaa var uztaisiit flood control! Piemeeram lai datubaazee no vienas ip vienu reizi stundaa var ievietot datus? Edited October 20, 2008 by lazda144 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Saglabā laiku, kad pēdējo reizi ir kaut kas ievietots, un pirms ievietošanas salīdzini, vai kopš tā brīža ir pagājis noteiktais laiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda144 Posted October 20, 2008 Author Report Share Posted October 20, 2008 kaa lai nosaka vai taaa stunda ir pagaajusi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted October 20, 2008 Report Share Posted October 20, 2008 Ievietošanas brīdī, ievieto pašreizējo laiku + vēl to studnu vai cik tev vajag klāt un pēc tam tik salīdzini vai pašreizējais laiks ir lielāks par ievietoto laiku db. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts