Macro int* Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 (edited) Sveiki! Ganjau kads no jums kas ir geimeri un veido majaslapas zin tadu cms (clansphere). Tad nu luuk ! Man ir tada probleema kad es instaleeju so cms bet pie 4. punkta "configuration" kad visu esmu savadiijis ieksa parada - DB Error: Access denied for user 'localhost'@'localhost' (using password: YES). Kads nezin kas pa probleemu kur man kas ir jaizveido utt? Luudzu paliidz! Edited October 19, 2008 by Macro int* Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 Šāda kļūda nozīmē to, ka tu esi norādījis nepareizu lietotāja vārdu vai nepareizu paroli konkrētajam lietotājam slēdzoties klāt pie db. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macro int* Posted October 21, 2008 Author Report Share Posted October 21, 2008 Paroli es esmu noraadijis pareizi jo kad instaleeju appserver tad arii ievadiiju root password! Bet es nekur neesmu izveidojis kaut kaadu useru uz databazes ! Kaa to var izdariit? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted October 21, 2008 Report Share Posted October 21, 2008 Kāpēc tad tu slēdzies ar useru localhost? Access denied for user 'localhost'@'localhost' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macro int* Posted October 22, 2008 Author Report Share Posted October 22, 2008 Kibele atrisinata , vnk nezinaaju ka vareeja ielogoties databaaze :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts