_PUIKA_ Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 (edited) Saucās - gribēju uztaisīt webserveri... :( 1.Uzinstalēju Appserv 2.6.0 (tjipa win32), 2.Restartēju kompi, 3.Novelku jauno e107 versiju, iekš c:\appserv\www\ uztaisu \wsa\ mapi un \www\ mapes saturu izgriežu un iemetu iekš \wsa\, un e107 saturu iemetu \www\ mapē. 4.Tagad taisu vaļā Internet Explorer, ierakstu http://localhost un viņš man izmet šitādu te brīnumu... Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\AppServ\www\class2.php on line 249 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\AppServ\www\class2.php on line 250 Attaisīju vaļā to class2.php failu nu un tagad atrodu to 249 un 250 rindu un tur stāv reku šitais - $sql =& new db; $sql2 =& new db; Tā kā iekš PHP praktiski neko nesaprotu, stresa dēļ izdzēsu šamejāš rindas, nu un itkā palaidās tas localhost/install.php, ievadu visu informāciju, pie datubāzēm ierakstu mote, atķeksēju "create" un spiežu "Continue" un tad vnk nekā nav, "blank page" :D :( Ir kādam kāda nojausma kas pa "ģēlu"? Baigi gribās normālu webserveri paturēt uz kadu laiku... Help! Edited October 16, 2008 by _PUIKA_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 :] Nu, ko brīnies, ka blank page, ja pats izdzēsi tās rindiņas ? :) Nodzēs tikai &. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUIKA_ Posted October 17, 2008 Author Report Share Posted October 17, 2008 (edited) Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs par to blank page skaidrs, bet vot par & nezināju, atkālti pateikšu - es pulksten 04:00 (kaut kur ap to laiku) paspēju jau pats izrakāt visu INTERNETU un, paspēju iemācīties HTML ar PHP nu un serveris strādā... p.s. to "delete" podziņu es nospiedu pēctam akd viss jau bij samests pa mapēm... tākā atkārtošos, ka stresains, negulējis sadarīju fig viņ zin ko :D tikuntā PALDIES ! Edited October 17, 2008 by bubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 paspēju iemācīties HTML ar PHP Whoa, tad jau tu esī īsts brīnumbērns! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUIKA_ Posted October 17, 2008 Author Report Share Posted October 17, 2008 Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs nu nejau burtiski, saucamos "basic" izšķirstīju http://w3schools.com lapā ... Starpcitu, visiem tiem kas prašņa skriptus,, še jums adrese un macaties, kaut ko džīvē arī paši paveikt.. uhh cik skarbi.. ok.. OFFTOPIC, please! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Vispār jau pirmā ir jāņem šī adrese: http://www.php.net/manual/en/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesons Posted October 17, 2008 Report Share Posted October 17, 2008 Jā, php.net ir laba lietu, no turienes es daudzko esmu iemācījies :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gstyle Posted October 18, 2008 Report Share Posted October 18, 2008 OMG!!!! Pfffffff.............. Kas par tekstiem o topika autora puses..... ROFL Un kur shitaadi rodas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PUIKA_ Posted October 19, 2008 Author Report Share Posted October 19, 2008 HELP, palīdziet man atrast REPLY pogu, citādi māku tikai taisīt dumjas QUOTEs!!! izkāp no trešās klases un sēdi biksēs mazuli :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts