Jump to content
php.lv forumi

Algas


Java

Recommended Posts

Vai nu tu esi trāpīji ļoti sliktā kantorī vai arī vispār nesaproti ko tu raksti. Tiesa es nepelnu 1000Ls uz rokas, bet tālu no tā nav. Man ir draugi kuri strādā tajā pašā it alisē, kas arī nav tas dāsnākais kantoris un vēl nav gadu nostrādājuši kā saņem 900Ls uz rokas.

Tātad, ne tu, ne tavi draugi tomēr nepelna tos 1000 Ls uz rokas un vairāk? Ar ko tad tu argumentē? Joprojām mani tas nepārliecina - var būt izņēmumi, bet, būsim konkrētāki (neba nu precīzi, ja nav datu) - aptuveni, tavuprāt, cik programmētāji procentuāli no visiem programmētājiem Latvijā pelna tos 1000 Ls un vairāk uz rokas, pie nosacījuma, ka uzņēmums maksā nodokļus un programmētājs strādā pie viņa algotu darbu?

 

Ja nepamanīji tad šis ir forums par un ap PHP. Ar savu pascālu ej sēdi citā vietā. Strādājot ar PHP, MYSQL, XML utt. nekad nav bijusi darīšana ar tādiem uzdevumiem kā tu tur esi iemetis... Pasaki, kas tas par ... kuru man vajadzētu realizēt reālajā dzīvē? http://www.lio.lv/olimps/uzdevumi.php?show=411

 

Negribas man strīdēties, bet dažreiz rodas sajūta, ka te visi pasaules guru savākušies kuri visu zin un ir spējīgi izgudrot jaunas definīcijas vārdam programmētājs balstoties uz kaut kādiem olimpiem...

Par tiem uzdevumiem - tie vienkārši palīdz attīstīt domāšanu, kas nepieciešama programmētājam vispārīgi, lai labāk risinātu reālās dzīves uzdevumus.

Bet par "guru" - tiesa gan, Latvijā tādu nav daudz un nezinu, cik daudz šai forumā, bet Wuu noteikti nav no viņiem! :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Java es teicu, ka viņi vēl nav gadu nostrādājuši. Tas nozīmē, ka viņiem nav pat gadu ilga pieredzē un viņi saņem 900Ls uz rokas pēc nodokļu nomaksas... Kas ir ar tiem programmētājiem, kas nostrādājuši 5 un vairāk gadus? Tev liekas, ka viņiem nav 1000Ls uz rokas?

 

Es tavā kategorijā neietilpstu tāpēc nekonkurēju ar kādu noteiktu ciparu, jo man ne no visas algas tiek maksāti nodokļi (daļa ir uz rokas).

 

Es tieku ar saviem pienākumiem galā arī bez laika izniekošanas risinot tos uzdevumus...

Edited by zinatnieks
Link to comment
Share on other sites

Nu jā, taisnība jau ir, bet attiecībā uz to pieredzi, es vēlreiz gribētu precizēt - vai viņiem tas ir pirmais darbs vispār programmētāja amatā, ka saki, viņiem nav pat gada pieredzes vai arī tas ir konkrētā uzņēmumā?

Link to comment
Share on other sites

cik programmētāji procentuāli no visiem programmētājiem Latvijā pelna tos 1000 Ls un vairāk uz rokas, pie nosacījuma, ka uzņēmums maksā nodokļus un programmētājs strādā pie viņa algotu darbu?

Par procentiem nezinu, bet gadu atakaļ atteicos no Ls1200 uz rokas, jo tad būtu uz Rīgu jāpārceļas, bet šogad atteicos no pāri pa Ls1000 manā pilsētā, jo tas piedāvājums manāmi traucētu maniem tuvākajiem plāniem. Džekam, kas strādā pirmajā vietā un saņem Ls1600 nesen kaut kāda banka piedāvāja, darbu, bet šis atteicās, jo tad alga būtu nedaudz mazāka. Tā, ka alga Ls1000 nav nekas nereāls.

Link to comment
Share on other sites

Kādi 1000 1200 vai 2000 ls ne vairāk par 400ls Jums dienas zagļiem un liekēžiem nepienākas! To vajadzētu ar likumu ieviest!

Un par scripteru lietderību ar var jauki pateikt! Jūs visi esat zagļi! Visi lielie projekti kā draugiem face utt... ieskaitot 1188 ir zagtas idejas!

Un katru dienu kad uzpeld kāds jauns projekts viņš ir brutāli nozagts 90% gadījumos!

Link to comment
Share on other sites

Klau, vai to Wuu nevar kaut kā nobanot? Vai arī piekārt lielu zaļu riebīgu izkārtni viņam "Interneta trollis" un katrs, kurš savos uzstādījumos uzlicis - ignore trolls, neredz, ko runā trollis? Laba ideja fīčai, ne? ;)

Link to comment
Share on other sites

Būtu jau labi ,nevar dzert antibiotikas ēdu! Liekat man mieru es tak smejos savādāk tik drūms topiks un visi tik gudri runā :D

andrisp vienīgajam laikam pieleca ^_^

Katrs darbs ir svarīgs ,un katrs pelna nauda kā var (māk)!

 

Vienīgais kās te slikti smako ir tie teksti par Olimpiādi ,tie tiešam ir nevietā un ir bērnišķīgi! Imho forums ir PHP.lv nevis c++ utt...

Link to comment
Share on other sites

Kāds 1000 LVL un vairāk NETO? Parādiet, kurš uzņēmums tik daudz maksā saviem programmētājiem ? Neiet runa par biznesa procesu vadītājiem, kas darbojas ar lieliem klientiem un palīdz uzņēmuma vienkārši pelnīt, bet tīri par programmētājiem iet runa?

 

Piemēram, manā uzņēmumā.

Link to comment
Share on other sites

Kādi 1000 1200 vai 2000 ls ne vairāk par 400ls Jums dienas zagļiem un liekēžiem nepienākas! To vajadzētu ar likumu ieviest!

Rīgā ar 400Ls nav ko darīt, jo pa dzīvokli tik daudz aiziet (ja vien nesēž uz vecāku kakla).

 

Ja pieturās pie tavas shēmas ("To vajadzētu ar likumu ieviest!"), tad projektu vadītājiem, deputātiem un t.t. liekēžiem vajadzētu piemērot minimālo algu. pavisam nopietni. viņi praktiski neko nedara.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Create New...