Grey_Wolf Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 (edited) Sodien labi ierecu .... Spameri taa aizravusies kaa Tekstus sakusji tuulkot ;) Skatiit zemak Galvenais no kaa spamo Secinam sho saitu BlackListaa .... --------------------------------- Sveiki Kā jums šodien, es ceru, ka viss ir labi ar jums, es atvainojamies jāuztraucas jūs ar manu priekšlikumu par attiecībām ar Jums, bet es zināt, ka jums piešķirt manu pieprasījumu godprātīgi un izpratni, Mans vārds ir garām Angela i tikai gāja Ar savu profilu www.vs-fun.lv man nav iespējas nekā jums zināt, ka man interesē, kurām ir attiecības ar jums, es arī vēlētos zināt, ka jums vairāk, varat nosūtīt e-pastu uz manu e-pasta adrese (angela_udeh2007@yahoo.com), lai varu sūtīt jums vairāk informācijas par manu sev Ieskaitot manu attēlu. Es ticu, ka mēs varam pāriet no šeit. Bet jāņem vērā, ka Love nav krāsas šķērslis, bez izglītības atpakaļ zemes šķērslis, nav sociālekonomisko šķērslis, reliģisko, valodas, tautības vai distances šķērslis, vienīgais svarīga lieta ir mīlestību. Es gaida savu pastu uz manu e-pasta adresi iepriekš. Ar cieņu Angela Hello How are you today, I hope all is well with you,I am sorry to worry you with my Proposal for a relationship with you, but I know that you will grant my request in good faith and understanding, My name is miss Angela i just went Through your profile at www.vs-fun.lv I have no options than letting you Know that I am interested in having a relationship with you, I will also like to Know you more, you can send an email to my email address (angela_udeh2007@yahoo.com ) so that I can send you more details about my self Including my picture. I believe we can move from here. But bear in mind that Love has no colors barrier, no educational back ground barrier, no socio-economic Barrier, religious, language, nationality or distance barrier, the only important Thing there is love. I am waiting for your mail to my email address above. Yours Sincerely Angela --------------------------- Edited October 10, 2008 by Grey_Wolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 MWAHAHAHAHAHA, nja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesons Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 šitik "loģisku" tulkojumu sen nebiju redzējis :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 haha. Mans vārds ir garām Angela :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 8, 2008 Author Report Share Posted October 8, 2008 Uz shitaa uzdoruus caurskatot Spamu, lai 'maciitu' spam filtru ... tajaa tekstaa nesmu 'iebraucis' liidz pat shim briidim ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 gan jau vienkaarshi izgruuzh caur kaut kaadu google translate, kas tagad piedaavaa arii tulkot no en uz drausmiigu lv valodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 8, 2008 Author Report Share Posted October 8, 2008 gan jau vienkaarshi izgruuzh caur kaut kaadu google translate, Nu jaa tas ir Tehnikas tulkojums, tikai 80 gadu liimenii ;) Ir redzetas paaris programmas kas tuulko tiiri sakariigi, protams ne bez gljukiem, bet nu sameeraa advanceti ... Saads tulkojums tika maniits bija '80 gadu beigas '90 sakuma No EN us RU ... Bet nu pagajusi gandriiz 20 gadi ... Jabriinas par googles puulinjiem, sakt visu no sakuma , jo masintulkosanas promlemu risina jau no '50 gadiem --> vairak kaa pus gadsimtu ... Driizak tikusi izmantota kaada letaa gala programminja .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Labākais moments šķiet ar to "garām angela" .. nav jau mums tik viegla tā valodiņa, spambotiem būs grūti Latvijā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghenis Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Patiešām izmantots Google Translate. http://translate.google.com/translate_t#en|lv|Hello%0AHow are you today%2C I hope all is well with you%2CI am sorry to worry you with my Proposal for a relationship with you%2C but I know that you will grant my request in good faith and understanding%2C My name is miss Angela i just went Through your profile at www.vs-fun.lv I have no options than letting you Know that I am interested in having a relationship with you%2C I will also like to Know you more%2C you can send an email to my email address (angela_udeh2007%40yahoo.com ) so that I can send you more details about my self Including my picture. I believe we can move from here. But bear in mind that Love has no colors barrier%2C no educational back ground barrier%2C no socio-economic Barrier%2C religious%2C language%2C nationality or distance barrier%2C the only important Thing there is love. I am waiting for your mail to my email address above. Yours Sincerely%0AAngela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Pilot, pie "garām Angela" pat nebija vainīga latviešu valoda, bet pati visizpētītākā - angļu valoda. Jo tulkotājs nokļūdījies vārda miss nozīmes izvēlē. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Rodas jautājums - kam vispār der translate.google.com - rīks būtu SUPERDERĪGS, ja nebūtu tik smagi gļuki! Šobrīd tikai - lai izzīlētu aptuvenu nojausmu, par ko iet runa tekstā! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Nu... Zini - ja man ir jāapskatās kāda Japāņu lapa kur par kādu megagadžetu rakstīts - pat šāds tulkojums mani pilnīgi apmierina :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Java, nu gan jau viņi attīstīsies. Kad google mapos Latvijas pilsētas sāka iezīmēties, tad arī bija stipri nepareizi. Bet tagad ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilots Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 (edited) Pilot, pie "garām Angela" pat nebija vainīga latviešu valoda, bet pati visizpētītākā - angļu valoda. Jo tulkotājs nokļūdījies vārda miss nozīmes izvēlē. ;) Tulkojot daudznozīmju vārdus, arī cilvēki var pieļaut kļūdas. Kur nu vēl, ja to dara automātiski. Edited October 9, 2008 by pilots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted October 10, 2008 Author Report Share Posted October 10, 2008 Tulkojot daudznozīmju vārdus, arī cilvēki var pieļaut kļūdas. Kur nu vēl, ja to dara automātiski. Tapec jau masintulkosanas problema liidz galam nav atrisinata :( + tulkosana nav tikai varda (frazes) piemeklesana DB, bet skjiet ka tas gogles tulks taa arii dara .... ---- viens no veidiem kaa nosaka valodas (sazinjas sistemas) sarezgjitiibu ir cik vardi janjem aiz 'aplukojama varda' lai buutu logjiska jega ... tb. cik vardus var izsecinat - izdomat , ja teikums peksnji apraujaas.... [ Peteritis gaja no.... ] jebkursh vares pabeikt logisku frazi , bet naksies pielikt vismaz 1-5 vardus {lai veidotos logika} .... -- taa kaa tulkosanaas laikaa janjem vismaz 5 vardi aiz tulkojamaa varda { dazaas valodaas arii pirms [ piem. vacu valoda, jo darbibas vards ir beigaas] }.... --- tulkojot 1 vardu nevar 100% pareizi iztulkot NEVIENU!!! sazinjas veidu --> pat primitivaa Augu sazinja [ kjimiskie signali ] sastav pat liidz 2 dazadiem "vardiem" ... Delfiniem ~~~~~ no 4 / augstakajiem primatiem ... Cilvekiem ~~~ no 7-8 ..... ----- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts