Jump to content
php.lv forumi

WYSIWYG


Pentiums

Recommended Posts

izskatās ka katrs par labāko iesaka to, kas pašam patīk, nu tad es a' - iemāci klientam markdown (http://en.wikipedia.org/wiki/Markdown) kad piešausies, formatēt textus būs pat ātrāk nekā bakstīt javascriptīgu wysiwyg.

 

Šai forumā atbildes postus vai teiksim, blogā komentārus rakstīt varētu ar markdown palīdzību, bet šaubos vai tas derēs CMSam pie satura labošanas! Un te nu nav ko liekuļot - WYSIWYG editors būs krietni labāk izvēle - kaut vai ērtības, ka nekādi kodi nav pašam jāraksta, es tam markdown arī neredzu iespēju, piemēram, veidot tabulas, vizuālu attēlu rediģēšanu, un tas, ka neredzi faktiski, ko attēlo JAU ir mīnuss! Tāpēc, piedod man, bet neizprotu Tavus argumentus par markdown - manuprāt, tas nemaz nespēj īsti konkurēt ar WYSIWYG, izņemot kā jau teicu - minigadījumos - komentāru rakstīšana (piemēram, blogos), atbildes postu rakstīšana forumos utml. Kaut gan vēl viens būtisks trūkums markdown - kā tu uzrakstīsi vienotā šriftā tur izteiksmi "2 * 3 - 2 = 4" - būs problēmas ar simbolu izpratni ne? v3rb0, piedod, bet Tu iebrauci auzās šoreiz! :)

 

P.S.

 

blackhalt - tas widgEditor ir it kā ātrs un sakarīgs, diemžēl, iespējas tur ir 10 reizes pa maz, nekā normāli vajadzētu būt! :) Klientiem lielākoties vajag tā, lai xHTML un css kodā minimāli jābakstās, bet tavējā variantā sanāk - gandrīz tas pats, kas drukāt pliku xHTML textarea laukā! :)

Edited by Java
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...