Pentiums Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 iesakiet labu un vienkāršu WYSIWYG editoru, lai klients varētu mainīt tekstu un likt bildītes starp tekstu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Kas vainas šiem: http://php.lv/f/index.php?showtopic=2935 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Manuprāt, TinyMCE! Ja ir kāds labāks, parādiet? Reāli es domāju, būtu nepieciešams, lai strādā gan uz FF, gan IE, gan Opera un Safari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 FCKEditor arī nav slikts, bet uz Operas tas neeies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Man tomēr TinyMCE vairāk iet pie sirds! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooling Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 FCKEditor arī nav slikts, bet uz Operas tas neeies. Kāpēc tad neies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Tikko apskatīju - no 9.5 versijas iet. Iepriekš gan negāja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toms Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Xinha - ir arī failu/bilžu menedžeris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 TinyMCE izmantoja arī WordPress ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemec Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 izmanto, bet vai tad tas ir rādītājs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Nu daudzi blogotāji jau būs iepazinušies ar to TinyMCE ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 izskatās ka katrs par labāko iesaka to, kas pašam patīk, nu tad es a' - iemāci klientam markdown (http://en.wikipedia.org/wiki/Markdown) kad piešausies, formatēt textus būs pat ātrāk nekā bakstīt javascriptīgu wysiwyg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackhalt Posted October 8, 2008 Report Share Posted October 8, 2008 Nu nez. Tad jau labak rakstīt tīrā XHTML. Es lietoju pielabotu : http://themaninblue.com/experiment/widgEditor/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Java Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 (edited) izskatās ka katrs par labāko iesaka to, kas pašam patīk, nu tad es a' - iemāci klientam markdown (http://en.wikipedia.org/wiki/Markdown) kad piešausies, formatēt textus būs pat ātrāk nekā bakstīt javascriptīgu wysiwyg. Šai forumā atbildes postus vai teiksim, blogā komentārus rakstīt varētu ar markdown palīdzību, bet šaubos vai tas derēs CMSam pie satura labošanas! Un te nu nav ko liekuļot - WYSIWYG editors būs krietni labāk izvēle - kaut vai ērtības, ka nekādi kodi nav pašam jāraksta, es tam markdown arī neredzu iespēju, piemēram, veidot tabulas, vizuālu attēlu rediģēšanu, un tas, ka neredzi faktiski, ko attēlo JAU ir mīnuss! Tāpēc, piedod man, bet neizprotu Tavus argumentus par markdown - manuprāt, tas nemaz nespēj īsti konkurēt ar WYSIWYG, izņemot kā jau teicu - minigadījumos - komentāru rakstīšana (piemēram, blogos), atbildes postu rakstīšana forumos utml. Kaut gan vēl viens būtisks trūkums markdown - kā tu uzrakstīsi vienotā šriftā tur izteiksmi "2 * 3 - 2 = 4" - būs problēmas ar simbolu izpratni ne? v3rb0, piedod, bet Tu iebrauci auzās šoreiz! :) P.S. blackhalt - tas widgEditor ir it kā ātrs un sakarīgs, diemžēl, iespējas tur ir 10 reizes pa maz, nekā normāli vajadzētu būt! :) Klientiem lielākoties vajag tā, lai xHTML un css kodā minimāli jābakstās, bet tavējā variantā sanāk - gandrīz tas pats, kas drukāt pliku xHTML textarea laukā! :) Edited October 9, 2008 by Java Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 (edited) Java, bet wikipēdiju taču rediģē parast lietotāji un ne ar wysiwyg - prakse pierāda pretējo. Edited October 9, 2008 by codez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts