Lopsiks Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Jau iepriekš atvainojos, ja esmu uztaisījis topic nepareizajā sadaļā. Jautājums: Kā jau zin tie, kas ir papētījis/lietojis PHP-Fusion, tad zinām piemēram, ka ir tādi news.php, loging.php, maintenance.php, register.php utt. - tas viss ir pašsaprotami, bet lieta tāda, ka piemēram kautvai ņemsim par piemēru to pašu maintenance.php - es viņu lietoju, kā slēgtu log in formu. un man viņš admin settingos ir visu laiku ieslēgts. Bet vēlme ir tāda, ka šis maintenance.php augšā (adress bar) rādītos piemēram ident.php - jā saprotu, rename konkrēto maintenance.php uz ident.php - bet tad man vairs netiek atpazīta tā lapa - rādās, ka tādas nav. Jautājuma ''kodols'' - kur vēl ir jāedito šis maintenance.php uz ident.php? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Kādos config failos , vai indexā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesons Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 praktiski visur ir jāmaina, jo citi faili, kautvai tas pats index atpazīst viņu kā maintenance.php nevis ident.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBEX Posted October 16, 2008 Report Share Posted October 16, 2008 apšaubu, maybe admin sitingos tur ari paraksti uz ident.php nu openig page.. nu pabrauka pa failiem ar meklētāju :) Stipri apšaubu vai kkur vēl kkas ir jāmaina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 subheader.php paskaties, kā arī maincore.php laikam arī :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts