Jump to content
php.lv forumi

IE un FF atšķirības izvietojumā


xfr33
 Share

Recommended Posts

Man ir problēmas ir izvietojumu lapā. Uz IE viss ir kārtībā bet kad lapu atver ar FF (citus pārlūkus neesmu mēģinājis) izvietojums ir pilnīgi citādāks.

Vai ir kādas atšķirības kodā kas jāraksta par izvietojumu uz FF tieši?

 

Tagad piemēram div tagam ir style="position: absolute; un tad ir garums, platums"

 

Var apskatīt kā tas izskatās: rks.edu.lv

Atverot ar IE viss ir ok, bet uz FF ir švakāk.

Lūdzu palīdzību :)

Link to comment
Share on other sites

Tur esi pārāk visu sapozicionējis, position pārlieku pielietošana it īpaši tādā stilā nebūs tā optimālā. Šajā gadījuma tai lapai izvietojums uz dažādām izšķirtspējām izskatīsies dažāds (salīdzinot pa horizontāli), jo tiek lietota absolute pozicionēšana. Mēģini rast kādu citu pieeju, tādu kur elementi pārsvarā izkārtoti secīgi, nevis absolūti pozicionēti, absolute labāk pielietot tur kur tas patiešām ir nepieciešams.

Edited by Maris-S
Link to comment
Share on other sites

jautājums:

ja visi man aizrāda par profesionalitātes trūkumu, tad lūduz kāds var iemest kādu pamācību tam, kam man šī lieta trūkst?

vai nu tā ir nepareiza koda uzbūve, vai nu tas ir kaut kas cits, bet vēlos uzzināt kā tad ir pareizi :)

Link to comment
Share on other sites

Var apskatīt kā tas izskatās: rks.edu.lv

 

Man uz to tavu sūda lapu viss dators gandrīz uzkārās! Vairs šitā nedari...

 

CPU usage pārlūks aizgāja "pēkšņi" uz 99%! Tavuprāt tas ir normāli???

 

Notestē pats, pirms kaut ko tādu rādi tautai!

Edited by Java
Link to comment
Share on other sites

Kas ir labāks par absolut? relative?

Man rodas jautājums ,par ko tu runa php.lv ar 450+ postiem. Ja nemāki html uzrakstīt :) Bet pietiek rakstīt cik mēs pārējie "kruti" esam..

Sazipo to lapeli un iemet yy.lv es pamēģināšu izlabot!

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...