Alnis Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Sakiet, kādā veidā ar javascriptu var padot mainigā vērtību ar indexu: form.document.getElementById("input_lauka_id_nosaukums[i]").value = input_lauka_id_nosaukums.toFixed(2); Tur kaut kads knifs ar sintaksi laikam ir, kuru es nepārzinu js :( Piemrēram viena bridi nodot input_lauka_id_nosaukums[0], citā input_lauka_id_nosaukums[2]. Tatad gribu, lai input lauks sanemtu no funkcijas vērtību, piemēram pirmajā gadījumā vertību sanemtu tas input lauks, kuram id=input_lauka_id_nosaukums[0], bet pēc tam input_lauka_id_nosaukums[2]. to i vērtību es padošu izsaucot funkciju! kā to var izdarīt? paldes
Delfins Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 ... "mans_mainigais[" + i + "]" ...
Alnis Posted September 29, 2008 Author Report Posted September 29, 2008 (edited) Paldies, šitais rullē :) Edited September 29, 2008 by Alnis
Alnis Posted September 29, 2008 Author Report Posted September 29, 2008 radās jautājums, kā šim: document.getElementById("lauka_id").value var pārbaudīt ar js vai ir tāds lauks ar ID="lauka_id" nu tipa kā php ir funkcija if(isset($mainīgais)) ?
bubu Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 var elem = document.getElementById("lauka_id"); if (elem) { elem.value = "asdf"; }
Recommended Posts