Jump to content
php.lv forumi

bildes mainās viena pēc otras.


KarlisBa

Recommended Posts

Sveiki!

Kā varētu saukties skripts, kur, piemēram, vienā mapē ieliek 10. bildes un kādā vietā kaut kādā logā tās bildes laistu tākā random efektā pašas no sevis mainītos un ar tādu kā efektu, ka paliek tumšaka un uzliekas nākamā vai savādāku anyway kāds efekts, bet kā pats skripts varētu saukties?

Sākumā likās, ka tas ir JS kods, bet tad kaut kā iedomājos, ka tas ir flash efekts, bet nu tāds variants neder...

Link to comment
Share on other sites

To random bilžu izvēli ar tīru JS vai flašu neuztaisīsi. Vajadzēs vien kādu php skriptu, kurš šīs bildes pados browserim. Tas jau vairākas reizes šai forumā ir ticis prasīts. Pameklē searčā.

Bet to tumšāks/gaišāks daļu gan var uztaisīt ar JS. Īsti nezinu nevienu gatavu, bet pameklē gūlgē pēc keywordiem "lightbox slideshow".

Link to comment
Share on other sites

Ar jQuery to var panākt vienkāršāk un ātrāk nekā ar pliku JS.

Ielādējam bildītes (ar php) un padodam JS kā masīvu.

Palaižam JS funkciju, kas izpilda sevi ik pēc 3 sekundēm - funkcija izvēlas randomā vienu masīva elementu un ieleik to iekš attiecīgā img taga src attrībūta.

Pašā funkcijas sākumā uztaisam fade efektu, kas pataisīs laukumu tumšu un funkcijas darba beigās fade efektu, kas atgriezīs sākotnējo stāvokli.

 

Sīkāku info atradīsi, ja meklēsi pēc atsēlgvārdiem:

jQuery fadeTo, jQuery attr, setTimeout

 

 

Pastāsti labāk, kur ir tava problēm - loģika nestrādā, JS nemāki, vispār kodēt nemāki?

Un neprasi kā sauc skriptu!!!

Link to comment
Share on other sites

No JS ne pārāk daudz zinu un tici vai netici, bet man personīgi šo skriptu nevajag, tad jau būtu prasījis pēc kādiem vārdiem meklēt, lai iemācītos to taisīt. Kāds paziņa prasīja vai, kas tāds ir iespējams es atbildēju, ka iespējams ir gandrīz viss, tad viņš pajautāja par šo es teicu, ka pameklēšu jau gatavu, jo nav īsti vēlme taisīt, bet anyway paldies par norādēm gan jau nākotnē vajadzēs pašam, ko līdzīgu vien jāsāk mācīties.

Edited by shalonik
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...