Drupal Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Paldies par informāciju, tad es nekad nevarēšu atļauties ģimeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAC Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Varētu piekrist, ka tiešām ar 600 Ls neko vairāk kā sevi uzturēt Rīgā nevar atļauties, pie tam - ar krietni ierobežotiem tēriņiem. Runājot par ģimeni - kāpēc gan vienam cilvēkam ir jāuztur ģimeni, ja otrs arī ir darbspējīgs? Nu, piemēram, tak sieva tev ar nopelna savus 500 Ls mēnesī klāt ne tā? Kopā jau sanāk pāri par 1000 Ls.... Un pāri par 1000 Ls jau kaut kas sanāk. Jā, tiešām tas ir tavs spīdosais plāns???? Ja tu plāno visu dzīvi nodzīvot divatā vai viens, tad ir ok. Un ja nu uzrodas ģimenes pieaugums? Ņemot vērā to, ka bērnudārzi ir pārpildīti, pensionēšanās vecums ir palielināts un vecvecāki strādā, tad vēl paliek divi varianti - piķot privātajam bērnudārzam vai algot auklīti, līdz ar ko no sievas algas, vēl atņemot ikdienas tēriņus, pāri nekas nepaliek, ja vien, protams, tai nav spīdoša karjera. Tā ka, ja sieva sēž mājās un audzina bērnus, tad ar Ls600 nu ko var izdarīt? Paņemt kredītā dzīvokli uz 30gadiem un grauzt sausiņus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drupal Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Neko jaunu Tu nepateici KAC, tāda ir šī valsts, 600 Ls ir var teikt - "iztikas minums" Rīgā, ja dzīvo viens. Bet es neatkāpjos no tā, ka 10 Ls/h ir stresaini daudz, jo tur jābūt jautājumam - cik nozīmīgs ir tas projekts un cik ātri jāstrādā programmētājam... Tā kā nedaudz zinu kaut ko par šo "gadījumu", tad domāju, ka viņš ar "advanced php programmētājs" domā kādu, kas var megaportālu uztaisīt mēneša laikā... Tādu gandrīz nav un tādiem būtu jāmaksā nevis 10 Ls/h, bet gan 30 Ls/h. Protams, pasaules līmenī ir programmētāji, kas pelna arī 25'000 Ls (pārvēršot latos) mēnesī, bet daudz tādu... Vajag saprast, kas ir reāli, kas nav... Un es teikšu atklāti - ar "svešu kodu" diez vai kāds advanced programmeris gribēs ņemties un uzņemties atbildību, jo tur var būt salaisti tādi gļuki, ko labot prasītu ilgu laiku vai pat būtu jāpārtaisa visa sistēma kaut kādā līmenī... Otrs arī tas, ka nezin to kodu - tas vēl ir jāizstudē, kas nav viegli, ja nav uzrakstīts API vai tehniskā dokumentācija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drupal Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Ēšana vien Rīga vienam pieaugušam cilvēkam (vīrietim) izmaksā vismaz 200 Ls mēnesī, ja vien nepārtiek tikai no paša vārītiem makaroniem un griķiem, jo normālos apstākļos no darba iet pusdienās kaut kur paēst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-remit Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Drupal, beidz žēloties. Tāpat skaidrs, ka Tu nespēj tādu darbu pacelt, kur tik daudz maksā. Vai nu Tu cīnies dzīvē par sevi, vai nolaid rokas, bet nevaino citus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drupal Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 e-remit - atslābsti ar uzbraucieniem... Kas tev, ko es varu pacelt, ko nevaru, par sevi varbūt parūpējies? Dzīvē jācīnās, bet šai valstī "pamatcīnītāji" ir korumpanti. Liela daļa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesons Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Jā, esmu ievērojis, ka šijā forumā nav jēgas piedāvāt darbu, jo te jau tikai visi tādi "rējēji" ir, es nesaku, ka neko nejēdz, šeit ir ļoti daudz nopietno programmētāji, kas man arī ir daudz palīdzējuši, bet alti, tici man, šijā forumā darbu nav jēgas piedāvāt :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrisp Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 Nē nu, es neteiktu, ka nav jēgas. Vajag tikai būt gataviem. ;) Reāli jau tāpat cilvēki atsaucas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 drupal, jaaciinaas ir ar 100 gudrajaam galvaam nevis shajaa forumaa ... Jamesons, jeega ir likt darba sludinaajumus, jo ja kaadam buus intrese vinsh paintreseesies ... un protams buus robji un drupal, kuri nekad nebuus apmierinaati ... lai gan Robis peedeejaa laikaa ir mieriigs :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squad Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 (edited) Neko jaunu Tu nepateici KAC, tāda ir šī valsts, 600 Ls ir var teikt - "iztikas minums" Rīgā, ja dzīvo viens.Bet es neatkāpjos no tā, ka 10 Ls/h ir stresaini daudz, jo tur jābūt jautājumam - cik nozīmīgs ir tas projekts un cik ātri jāstrādā programmētājam... Tā kā nedaudz zinu kaut ko par šo "gadījumu", tad domāju, ka viņš ar "advanced php programmētājs" domā kādu, kas var megaportālu uztaisīt mēneša laikā... Tādu gandrīz nav un tādiem būtu jāmaksā nevis 10 Ls/h, bet gan 30 Ls/h. Protams, pasaules līmenī ir programmētāji, kas pelna arī 25'000 Ls (pārvēršot latos) mēnesī, bet daudz tādu... Vajag saprast, kas ir reāli, kas nav... Un es teikšu atklāti - ar "svešu kodu" diez vai kāds advanced programmeris gribēs ņemties un uzņemties atbildību, jo tur var būt salaisti tādi gļuki, ko labot prasītu ilgu laiku vai pat būtu jāpārtaisa visa sistēma kaut kādā līmenī... Otrs arī tas, ka nezin to kodu - tas vēl ir jāizstudē, kas nav viegli, ja nav uzrakstīts API vai tehniskā dokumentācija. Izsleddz kompi un atpuuties. Maini darbu. Izej aaraa. Atrodi draudzeni. Nopietni! Edited September 22, 2008 by Squad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 lai gan Robis peedeejaa laikaa ir mieriigs :) Tāpēc, ka uz vairākiem mēnešiem nobanots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Jā, esmu ievērojis, ka šijā forumā nav jēgas piedāvāt darbu ir jēga un pat ļoti liela, pats pēc pieredzes saku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts