lazda144 Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Izreknaaju visu forumu bet taa arii neatradu normaalu risinaajumu kaa atskanot adio failu man vajag uztaisiit taa lai kad tiek uzmests alertbox skaneetu kautkas! kaadi ieteikumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 embed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Vai tiešām mūsdienās vēl joprojām kādam niez nagi likt weblapās ko skanošu. Man jau likās, ka šī vēlme būs pārgājusi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda144 Posted September 14, 2008 Author Report Share Posted September 14, 2008 izlasi ko es rakstiiju! nejau muuziku klausiities bet briidinat ka ir pienaacis jauns zinojums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Izlasī arī ko es rakstīju :) Tur nebij ne vārda par mūzikas klausīšanos. Bet gan tieši par to, ko tu prasi - kaut ko skanošu likt. Tas nav kāds 1999/2000 gads? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda144 Posted September 14, 2008 Author Report Share Posted September 14, 2008 (edited) piemeeram kaa skype kad pienaak jauns zinojums atceros vareeja kautkaa ielikt media pleyeru! Edited September 14, 2008 by lazda144 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 Piemēram, visi tādi skaņas paziņojumi besī ārā, jo es neesmu akls. Un ja es tajā brīdī neredzu, ka man ir kaut kas pienācis, tad mans tābrīža darāmais ir acīmredzot svarīgāks par "you`ve just received a lots of new spam" vērošanu. Labāk sataisi, lai viss funkcionē bez gļukiem un ērti, un tad domā, kā uzpimpot. PS: Kāds zina, kur un vai vispār Skype var atslēgt to "fīču", ka uz faila saņemšanu tas dialogs tiek uzmests pāri visam ( ļoti useful, ja tajā brīdī kaut kas tiek ātrā tempā drukāts ar enter spaidīšanu pa vidu ), kaut arī visi paziņojumi un izlecošie logi ir ķipa atslēgti un ieslēgts "Do Not Disturb"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda144 Posted September 14, 2008 Author Report Share Posted September 14, 2008 gluki pagaidaam naw noveeroti! taapeec gribu saundu uzlikt piemeeram ja kad speeleeju pienaak kaads jauns admincall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 (edited) ja nu tomēr taisi, tad lai skaņa defaultā ir izslēgta. imho Edited September 14, 2008 by Val Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda144 Posted September 14, 2008 Author Report Share Posted September 14, 2008 kaads defaultā ir izslēgts? vienkaarshi paskat kaa to pleyeri vareeja ielikt un viss! vai arii pasakat kaadu citu vaiantu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted September 14, 2008 Report Share Posted September 14, 2008 embedo flash failu ar iekļautām dažādām skaņām un tad ar js ieslēdz, kuru skaņu vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts