Jamesons Posted September 12, 2008 Author Report Share Posted September 12, 2008 (edited) Nu tad kā jādara es nesaprotu, man ir viens liels HTML fails (rozu_laukums.html) bet šijā html failā pa vidu ir ielikta galerija, tad kā es varu viņu pārtaisīt par php failu?! Man vajag taisīt atsevišķu php failu, piemēram readdir.php un tur kur html faila ir galerijai bilžu vietas likt iekšā action=readdir.php vai ko? Es netieku centros un šitas viss man ir apstādinājis darbu, jo neko nejēdzu no php :( Edited September 12, 2008 by Jamesons Link to comment Share on other sites More sharing options...
indoom Posted September 12, 2008 Report Share Posted September 12, 2008 (edited) pārsauc rozu_laukums.html uz rozu_laukums.php. Un tad pa vidu, kur ir tās dirktorijas, tad arī liec to php kodu, sākot ar <?php un beidzot ar ?> Kā arī php kodā tāds +closedir() nav vajadzīgs. <script type="text/javascript"> var photos=[]; var which=0; <?php if($handle=opendir('./atteli/rozu_laukums/')){ $i=0; while (false!==($file=readdir($handle))) { if($file!="." && $file!=".."){ echo "photos[$i]='./atteli/rozu_laukums/".basename($file)."';\n"; ++$i; } } closedir($handle); } ?> // pārējais skripts </script> kā arī noņem failam pašā sākumā un beigās tos <?php un ?>, kas tagad ir ielikti. Tos vajag tikai tur, kur ir PHP kods. HTML koda vietās tie nav vajadzīgi. (bet neaiztiec tos, kas ir manā piemērā) Edited September 12, 2008 by indoom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesons Posted September 12, 2008 Author Report Share Posted September 12, 2008 ak Dievs, paldies visi, kas palīdzēja un neatstāja nuubu bez padoma. es labprāt jūs visus nobučotu uz vaiga!!! Liels jūms paldies, prieks, ka šeit ir tik atsaucīgi cilvēki. paldies. viss iet, mana nedēļas problēma ir cauri :)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts