ORILANDS Posted August 29, 2008 Report Share Posted August 29, 2008 (edited) Nepieciešams veikt dažu funkciju pārrakstīšanu uz Joomla! platformas? vauvau.lv Ja radusies interese lūdzu zvanīt 29209452 Par atlīdzību vienosimies. Edited September 11, 2008 by ORILANDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmarch Posted December 1, 2008 Report Share Posted December 1, 2008 Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs Vai vēl ir aktuāli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORILANDS Posted April 9, 2009 Author Report Share Posted April 9, 2009 Lūdzu nevajag taisīt bezjēdzīgas QUOTEs Vai vēl ir aktuāli? Ja jau saki ka bezjēdzīgas, kādēļ prasīt vai aktuāli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmarch Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 vai cik mēs esam prātīgi un pareizi - tikai Tu neņem vērā, ka to piezīmi netaisīju es, mans citāts bija tas teksts, admini to izdzēsa ar PIEBILDI, redzi tur ir rakstīts man jampapmiņam, ka nav nepieciešams lieki citēt, ja ir tikai viens topiks. Bet tas ka Tu pamāci ir gana labi un apsveicami, Tevi laikam visi mīl, ciena un apbrīno par Tavu nesavtīgo vēlēšanos visādas piebildes un piezīmes teikt, lai arī liekas, ja ta godīgi. Bet nu katram savs un man ir patiess prieks, ka starp mums ir tādi varonīgi un godpratīgi pilsoņi. Lai Tev veicas tavā būtiskajā cīņa un dzīves darbā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts