Jump to content
php.lv forumi

Video Failu Atspelesena


millers

Recommended Posts

Sveiki... Kā es varētu panākti to lai varētu atspēlēt vairākus video ... Piemēram : man vienā mapē stāv visi video failu un ir izveidots php fails kurā viņi tiks atspēlēti bet lai vienakrši uzspiežot uz video adreses piemēram video.php?video=1 atverās video fails ar nosaukumu 1.avi kko šadu .. vai nenāktos visu laiku taisīt html failus kurs satur 1 video tikai ... cerams jūs sapratāt ja nē tad jautājumu meiģināšu atbildēt vell skaidrāk ... ā un vell 1 jautājums ko nozīme utf-8 un utf-8 without BOM jo kad uzlieku vienkārši utf-8 rādās garumzīmes bet kad uzlieku uft-8 without BOM radās heroglifi ..

Edited by millers
Link to comment
Share on other sites

es velos vienkarsi piemeram taka draugos lai nenaktos visu laiku taisiit jaunu html failu un ievot video vinja lai atspelet 1 video es velos lai vienkarsi viena mape staav mani visi video failu un piemeram es izveidoju jaunu linku <a href="video.php?id=1" > video 1</a> un ja uzspiez uz ta link atver video failu ar nosaukumu 1 un ja tiek izveidots jauns links ar id=2 tad tiek atverts video fails ar nosaukumu 2 ...un ver tiesi tani pasa logā kura tika verts video 1

Link to comment
Share on other sites

Kautkā neskaidri tu izsakies... Ja nezināji - pieturzīmes (t.i. punkts un komats) ievērojami atvielgo uzrakstītā teksta saprašanu.

Un nezinu kā ir draugos.

Bet izklausās, ka pats jau zini kā taisīt - tieši tā arī taisi to <a href.. linku un rādi attiecīgo video pēc kārtas.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...